19 / 04 / 2024

Altındağ'da 45 binden fazla gecekondu yıkıldı!

Altındağ'da 45 binden fazla gecekondu yıkıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçede 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıyor. Her geçen gün daha fazla değer kazanan Altındağ’daki bu çalışmalar bölge halkını da oldukça memnun ediyor.




Altındağ’ı daha ileri taşımak için çalışan Başkan Tiryaki, kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alıyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, göreve geldiği günden itibaren ilçede 45 binden fazla gecekondu yıkarak yapılaşmanın önündeki engelleri bir bir ortadan kaldırıyor. Her geçen gün daha fazla değer kazanan Altındağ’daki bu çalışmalar bölge halkını da oldukça memnun ediyor.


“Başkan Tiryaki sayesinde…”


Uzun zamandır yıkımı bekleyen mahallelerden biri de Ulubey... Ulubey mahallesi bundan birkaç hafta önce Altındağ Belediyesi tarafından başlatılan yıkım çalışmalarıyla dikkat çekiyor.


Ulubey Mahallesi sakinlerinden Mustafa Kızılay, 50 yıldır Altındağ’da oturduğunu belirterek ilçenin daha önce böyle bir gelişim göstermediğini vurguladı. Altındağ’ın uzun yıllar ihmal edildiğini belirten Kızılay, bu durumun Başkan Veysel Tiryaki ile son bulduğunu söyledi. Kızılay, kaçak yapıların yıkılmasıyla daha huzurlu bir ortama kavuştuklarını ifade ederek “Bu harabe gecekondularda ahlaka uygun olmayan birçok davranışla karşılaşmak mümkündü. Başkanımız sayesinde mahallemiz artık daha temiz.” dedi. Başkan Tiryaki’nin ilçeye büyük hizmetler sunduğunu aktaran Mustafa Kızılay, yıkımların hem kendileri hem de mahalleleri için hayırlı olduğunu kaydetti.


“Yıkımlar daha önce yapılmalıydı.”


Bir diğer mahalle sakini Ali Dokuz ise yıkımların artık vatandaş tarafından istendiğini dile getirdi. Yıkımların çok daha önce yapılması gerektiğinin altını çizen Ali Amca, ilçenin kısa sürede bu kadar değer kazanmasını Başkan Veysel Tiryaki’ye bağladı. Ali Amca, hem vatandaşa hem de ilçeye değer veren bir belediye başkanına sahip olduklarını aktardı ve sözlerine şöyle sürdürdü:


“Bu yıkımlarla birlikte çocuklarımız artık daha sağlıklı koşullarda büyüyecek. Spor tesislerinde, parklarda oynayacak. Biz de daha modern evlerde oturacağız. Yapılan işler ortada. Bu hizmetleri asla göz ardı edemeyiz. Başkanımızdan Allah razı olsun.”



Altındağ Belediyesi


Geri Dön