19 / 04 / 2024

Altındağ'da çarşı inşaatlarında sona yaklaşılıyor!

Altındağ'da çarşı inşaatlarında sona yaklaşılıyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yapımı devam eden çarşı ve düğün sarayı projelerinde sona yaklaşıldığını söyledi. Doğantepe, Başpınar, Karapürçek mahallelerine yapılan tesisler, yapıldıkları mahallelerde vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla bekl



Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yapımı devam eden çarşı ve düğün sarayı projelerinde sona yaklaşıldığını söyledi. Doğantepe, Başpınar, Karapürçek mahallelerine yapılan tesisler, yapıldıkları mahallelerde vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. 


Başpınar Mahallesi sakinlerinden, esnaf Niyazi Çelik mahallelerine yapılan çarşı ve düğün sarayı projesinden duyduğu memnuniyeti dile yetirdi. Çelik, yapılacak olan çarşının bölgeye değer katacağını söyledi. Başkan Veysel Tiıyaki ile beraber Altındağ'ın sürekli geliştiğini dile getiren Çelik, yapılacak olan çarşılardan mahalle halkı olarak çok memnun olduklarını, sadece Altındağ'dan değil diğer ilçelerden de burada dükkân açmak için gelindiğini, mahallelerinin pek çok kişi tarafından tercih edildiğini belirtti. 


"Eksikliği ortadan kaldıracak" 

Tiryaki, Altındağ'daki gelişimin büyük bir hızla sürdüğünü belirterek ilçeye duyulan ilgi üzerinde durdu. Altındağ'ı artık daha modern bir hale geldiğini söyleyen Tiryaki, "Yatırımlarımızı bu doğrultuda hayata geçiriyoruz" dedi. Tiryaki, çarşı ve düğün sarayı projelerinin bölgedeki önemli bir eksikliği ortadan kaldıracağını ifade ederek, her zaman ihtiyaçlara yönelik adımlar attıklarını vurguladı. Tiryaki, şöyle devam etti: "Altındağ alışveriş merkezleriyle, spor tesisleriyle, parklarıyla, sağlık merkezleriyle herkesin yakından takip ettiği bir ilçe haline geldi. Halkımızın isteklerini her  zaman göz önünde bulundurduk. Daha rahat yaşam alanları sunmak için gece gündüz çalışıyoruz.  Başpınar, Doğnatepe, Gültepe ve Karapürçek'te çarşılarımızın açılmasına çok az kaldı. Bu çarşıların Altındağ'a hayırlar getirmesini temenni ediyorum." 



Milliyet Ankara 


Geri Dön