29 / 03 / 2024

Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Başkan Tiryaki'nin her Pazar günü gerçekleştirdiği Altındağlı vatandaşlarla buluşma toplantısına bu hafta Aktaş ve Çinçin Mahalleleri konuk oldu. Tiryaki, 'Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam edecek' dedi...



Kentsel dönüşüm çalışmalarının yoğun olduğu bu mahallelerden yaklaşık 500 kişiyle kahvaltı sofrasında buluşan Başkan Tiryaki, gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. Eşi Saadet Tiryaki ile birlikte Altındağlıları tek tek selamlayan Başkan Tiryaki, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. 

Aktaş ve Çinçin Mahalleleri'nde gerçekleştirilen çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Başkan Tiryaki, bu bölgelerde çok hızlı bir biçimde dönüşüm gerçekleştirileceğinin altını çizdi. 

Başkan Tiryaki'nin "Bu bölgelerde yıllarca kamu hizmeti adı altında yanlış yapılaşmalara gidildi. Ancak şu anda büyük bir değişim yaşanıyor. 2004'te yüzde 85'i gecekondu, yüzde 75'inin imar planı olmayan bölgede, problemi çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün Altındağ'ın hemen hemen %100'ünü imarlı hale getirdik. Bugün buralarda gerçek bir dönüşümden söz ediyoruz. Modern okulların, konul ların yer aldığı bir yaşam bölgesinden söz ediyoruz. Yıllarca çok zaman kaybettik ama Ankara'nın en güzel coğrafyasının bir an önce hak ettiği kıymeti kazanması için daha çok çal: şacak, daha hızlı hareket edeceğiz." sözleri, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı. 

"Çocuklarımız, torunlarımız ve geleceğimi için değişmeye mecburuz." diyen Başkan Tiryaki, Aktaş ve Çinçin bölgelerinin Altındağ'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının sem bolü haline geldiğini söyledi. 

Dönüşüm devam edecek Başkan Tiryaki'nin her Pazar günü gerçekleştirdiği Altındağlı vatandaşlarla buluşma toplantısına bu hafta Aktaş ve Çinçin Mahalleleri konuk oldu. 


Anayurt


Geri Dön