20 / 04 / 2024

Altındağ'da örnek kentsel dönüşüm gerçekleşiyor!

Altındağ'da örnek kentsel dönüşüm gerçekleşiyor!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği 10 kentsel dönüşüm projesiyle Altındağ ' a değer kazandıran Başkan Veysel Tiryaki Önemli olan vatandaşların istekleri... Zorla yıkım yapmam. Kimseyi mağdur etmem...



Örnek Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine bir toplantı gerçekleştiren Başkan Tiryaki, Telsizler Blokları'ndaki kentsel dönüşüm sürecini mahalle sakinleriyle birlikte değerlendirdi. Bugüne kadar gerçekleştirdiği 10 kentsel dönüşüm projesiyle Altındağ'a değer kazandıran Başkan Veysel Tiryaki "Önemli olan vatandaşların istekleri... Zorla yıkım yapmam. Kimseyi mağdur etmem. 


Vatandaştan gelen talepler, bizim için önceliklidir. Vatandaş istiyorsa, o bölgede kentsel dönüşüm başlatırız." dedi. 13 blokta 352 dairenin bulunduğu bölgede, nitelikli yapılar hedefleniyor. Kentsel dönüşümün başlaması için bölge sakinlerinin yüzde 95 oranında mutabakata varması gerektiğini söyleyen Veysel Tiryaki, söz hakkının vatandaşta olduğunu ifade etti. 


Örnek Mahallesindeki dönüşümün ada bazında değerlendirildiğine dikkati çeken Başkan Tiryaki, bölgenin kentsel dönüşüm için uygun olduğunu fakat vatandaş istemediği sürece tek bir yıkım yapmayacağını dile getirdi.


Anayurt Gazetesi 


Geri Dön