25 / 04 / 2024

Altınok İnşaat Kayseri'nin silüetini değiştiecek!

Altınok İnşaat Kayseri'nin silüetini değiştiecek!

Kayserinin köklü inşaat firması Altınok A.Ş, projeleri ve yeni dönem hedeflerini düzenlediği yemekli toplantı ile şehrin önde gelen isimleri ve basınla paylaştı



Kayseride uzun yıllar, özel uzmanlık isteyen alt yapı, üst yapı ve toplu lüks konut projelerinde kendini kanıtlamış olan Altınok A.Şnin, 2011 yılı itibariyle başlattığı şirket içi kurumsallaşma hedefi ve aldığı profesyonel danışmanlık desteği ile yenilenen kurumsal yapısı, vizyon ve misyonunu Hiltonda yapılan bir davet ile basınla paylaştı.

Yerel bir inşaat firmasından, ulusal ve uluslar arası bir firma olmak için çalışmalara hız verdiklerini açıklayan Altınok İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınok, Türkiye 2023 hedefine kilitlenmişken, medeniyetlerin beşiği olan Kayseride de şehrimizi ileriye taşıyacak iki proje ile biz de buna katkıda bulunmak istedik.  dedi.

Mustafa Altınok gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi:
Bugün, Kayseriye ve dolayısıyla ülkemize armağan ettiğimiz, Mekan-ı Köşk ve Mekan-ı Sümer projelerimizi size tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altınok AŞ, bundan 15 yıl önce Kayseride bir inşaat ve taahhüt firması olarak yola çıkmış, irili ufaklı birçok projeye imza atmıştır. Ancak bu yıl başlattığımız Mekan-ı Köşk ve Mekan-ı Sümer adını verdiğimiz markalı konut projelerimiz, hem firmamız hem de şehrimiz adına örnek proje özelliği taşımaktadır.

Projelerin, inşaat kalitesi ve lokasyon avantajı nedeniyle iyi birer yatırım aracı olma özelliği taşıdığını da sözlerine ekleyen Mustafa Altınok, Malumunuz, Kayserimizde merkeze yakın geniş inşaat alanı bulmak zorlaşmıştır. Özellikle Mekan-ı Köşk projesinin önünde yeralan ve belediye tarafından yeşil alan olarak tanımlanmış 200 dönüm üzerindeki arazi sayesinde, sizlere adeta yeşillikler denizi vaad ediyoruz.

Projelerimizden Mekan-ı Sümer 4+1 tipinde 200 m2 brüt dairelerden, Mekan-ı Köşk ise 220 m2 brüt alana ve residence özelliklerine sahip dairelerden oluşmaktadır. Bu projeler içerisindeki yaşam alanları ve mağazalar, Kayserililerin yaşam standartlarını da ileri götürecek şekilde planlanmıştır.  diyerek konuşmasını tamamladı.


Geri Dön