25 / 04 / 2024

Altınoluk Heramis Termal Tatil Köyü'nde örnek daireler tanıtıldı!

Altınoluk Heramis Termal Tatil Köyü'nde örnek daireler tanıtıldı!

Türkiye'nin en büyük termal yatırımlarından proje Heramis Termal Tatil Köyü'nde örnek dairelerin toplantısında konuşan Heramis Başkanı Yavuz Aydın, Altınoluk'ta ekim ayı itibariyle inşaatına başlanan projenin 180 dönüm arazi üzerine kurulacağını söyledi



Türkiye'nin en büyük termal yatırımlarından proje Heramis Termal Tatil Köyü'nde örnek daireler tanıtıldı. Konu hakkında düzenlenen toplantıda konuşan Heramis Başkanı Yavuz Aydın, Altınoluk'ta ekim ayı itibariyle inşaatına başlanan projenin 180 dönüm arazi üzerine kurulacağını söyledi. Projede birinci etabın Ocak 2012 itibariyle biteceğini ifade eden Aydın, "Tatil köyünde toplam 700 apart daire ve 16 bin 800 devremülk bulunuyor" dedi. Denizle termali bir araya getiren bir konsept oluşturduklarına vurgu yapan Aydın, "115 bin metrekarelik alandaki proje, ülke ekonomisine katkı sağlamasının ve istihdamın yanı sıra, Türkiyenin en büyük termal tesisi olma özelliğini taşıyor. Çetinkayalar İnşaat ve Aydın Şirketler Gurubu Konsorsiyumu ile gerçekleştirilen tatil köyüne 200 milyon dolar yatırım yapılacak. Proje önümüzdeki yıl faaliyete geçecek" diye konuştu.

Körfez'e ulaşım artık kolaylaştı

Toplantıda konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, "Körfez bölgesi ulaşılması zor bir bölgeydi. Artık her yerden ulaşımı kolaylaştı. İşte Heramis Ailesi de bunu fırsat bilip müsait yatırım ortamından da faydalanarak gerekli yatırımı yaptı" dedi.

Aktivete çok

Heramis'te uygulanacak pek çok aktivite bulunuyor. Bunların arasında, "Aqua Park, Talaso Terapi Havuzları, Fizik Tedavi Havuzu, Dalga Havuzu, Deniz Suyu Havuzu, Basketbol-Voleybol-Futbol-Tenis Kortu, Squash, Çocuk Kulubü ve Kreş Hizmeti, Anfi Tiyatro, Sinema Salonu, Türk Hamamları, Aroma Terapi Üniteleri, Macera Duşları, Saunalar, Şok Havuzları, Vitamin Bar, Sağlık Üniteleri, Kondisyon ve Spor Salonları" bulunuyor.

Selma Şenol/BUGÜN


Geri Dön