25 / 04 / 2024

AltınOran, dünyanın en büyük KNX projesi özelliği taşıyor!

AltınOran, dünyanın en büyük KNX projesi özelliği taşıyor!

Sinpaş GYO'nun Ankara Oran'da hayata geçirdiği Sinpaş AltınOran 'Dünyanın en büyük KNX projesi' olma özelliği taşıyor. Berker Mühendisliği tarafından oluşturulan sistem 'rezidans' sakinlerine sorunların çözümünde yüksek dijital olanaklar sunuyor.



Büyük kolaylıklar sağlayan teknolojik alt yapı sayesinde sakinler, misafirler için taksi, bozulan musluk için tamirci çağırma imkanı buluyor. Site yönetiminden gelen mesajların dokunmatik Interra paneller üzerinden okunma imkanının bulunduğu sistem üzerinden ayrıca fatura ödemeleri de yapüabiliyor. Interra dokunmatik panel hizmetler menüsünde tüm sorunlarının çözümü için güçlü imkanlar sunuluyor. Tüm fatura ve aidatlar için ödeme noktası olarak da işlev gören sistem aynı zamanda Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü sitesinden sağlanan veri akışını da aktarıyor. 


Oluşturulan sistem ile ayrıca, IMKB'dan anlık verilere, döviz ve altın fiyatları bilgilerine ve  Ankara  Trafik Koordinasyonumdan bilgi almak da mümkün oluyor. 4 etaplı projenin teslim tarihi ise Aralık 2014. 


Posta


Geri Dön