25 / 04 / 2024

Altınvadi Residence İskenderun'da yükseliyor!

Altınvadi Residence İskenderun'da yükseliyor!

Adana' da başta Bahçe Kent konutları olmak üzere birçok prestijli projeye imza atan Ümmet Canpolat'ın yeni projesi Altınvadi Residence, Hatay' ın İskenderun ilçesinde gündem yarattı...



Adana'da başta Bahçe Kent konutları olmak üzere birçok prestijli projeye imza atan Ümmet Canpolat'ın yeni projesi Altınvadi Residence, Hatay'ın İskenderun ilçesinde gündem yarattı. 


Daha önce yeşil ve mavinin iç içe geçtiği keyifli doğal alanları, modern mimarisi ve peyzajı, yarı olimpik havuzu ve konforlu sosyal yaşam alanlarıyla 106 daireden oluşan Bahçe Kent Konutlarının inşasını yapan Canpolat İnşaat, bu defa İskenderun'da adeta şehir içinde şehir denilebilecek Altınvadi Residence ile başarılı çalışmalarını adeta taçlandırıyor. 


Bölgeyi ilk defa 2 katlı 30.000 m2 kapalı otopark alanına sahip siteye kavuşturacak olan proje, 22 bin 500 metre karelik arazi üzerinde yükselecek. 3 bloktan oluşan 3+2, 4+2 ve kat bahçeli dairelerin yer aldığı projede ayrıca üst katlarda dubleks daireler de yer almaktadır. 


Sinema ve konferans salonu, Türk hamamı, sauna, spa merkezinin yanı sıra market, unlu mamuller, fırın, bayan - erkek kuaförü, güzellik merkezi, öğrenciler için kreş ve anaokulu, sanat evi, terzi, temizlik hizmetleri bölümü, sağlık kabini, gözlem evi, restoran ve kafeteryanın yer alacağı projede, biyolojik gölet, piknik alanı, amfi tiyatro, meyve bahçeleri, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahası da bulunuyor. Adeta bir şehri andıran Altınvadi Residence daha şimdiden bölgenin marka değerine büyük katkı sunuyor. 


Müşteri memnuniyetine öncelik veren ve uluslararası geçerliliği olan kalite yönetim sistemlerini uygulayarak, kalitenin sürekli geliştirilmesi gerekliliğine inanan Canpolat İnşaat'ın sahibi Ümmet Canpolat, İskenderun'da inşaatına başlanan 420 daire ve 3 bloktan oluşan 25 katlı lüks ve sosyal donanımlı Altınvadi Residence projesini anlattı. 


Neden İskenderun'a yatırım Yılların getirdiği deneyim ve özgüvenle büyük bir projeyi İskenderun'da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Canpolat, şöyle konuştu: "İlk başlarda bende kendime sormadım değil. Neden İskenderun? Neden böyle bir proje? Bu projede olmak istememdeki en büyük etken hiç kuşkusuz her şeyden önce sevgili dostlarım ve iş ortağım sayın Uğur Ateş ve ortaklarının samimi beklentiler içerisinde sergiledikleri tutum olmuştur. Onların ticari kaygılardan uzak, İskenderun'a değer katacak, şehrin vizyonunu değiştirecek, insanların yaşamlarını kolaylaştıracak bir proje beklentisi içinde olmaları ve kaliteli bir yaşam alanı arzu etmeleri İskenderun'u ve bu projeyi tercih etmemize vesile olmuştur. Ayrıca Nardüzü'nün değerli belediye başkanı sayın Mehmet Yolcu 'nun da bu konuda sergilediği çaba takdire şayandır. Şunu çok iyi biliyoruz ki, bugüne kadar bu bölgede insanların hayal edemediği bir projeyi bizler hayata geçiriyoruz. Bu kent için yapılan güzellikleri hep birlikte sahiplenelim." Aidatlar Projenin sosyal donatılarının bu kadar fazla olması herkesin aklına aidatların ne kadar olacağı yönünde bir soru getirebileceğini vurgulayan Ümmet Canpolat, 'Projemizin 420 konuttan oluşması ortak kullanım giderlerini minimize ederek aidatları 150 ila 230 TL arasına kadar düşürüyor" dedi. 


ALTIN VADİ SAKİNLERİ SICAKTAN KAVRULMAYACAK 


Ümmet Canpolat, projenin yer aldığı bölge ve konumu itibariyle birçok avantajı olduğunu vurgulayarak, "O bölge de denize yakınlığından dolayı rakım yakalamak çok kolay değil. Yüksek rakımlı bir bölgede inşaat yapıyoruz. 


Rüzgâr yönü çok iyi bir bölge. Bunun getirdiği bir avantaj var. Bu da yaz sıcaklarına göre yaklaşık 3-4 derece fark ediyor. Bu da yazın  Adana  gibi İskenderun gibi sıcak iklim bölgelerinde büyük bir avantaj diye düşünüyorum" dedi. Konut sahiplerinin güvenliğine önem verdiklerini ifade eden Canpolat, proje için Çukurova Üniversitesi'nden danışmanlık hizmeti aldıklarına işaret ederek, "Bu projede zeminden tutun, üst yapı statiği, elektrik projesi, makine mekanik projesi ve depreme dayanıklılığına kadar tamamını danışmanlarımızın yönlendirmesiyle gerçekleştiriyoruz. Danışmanlarımız proje bitimine kadar, projeyi yakından takip edecekler. Tespitlerini her aşamada gelip bizlerle paylaşacaklar. Böylelikle yapı denetimin haricinde kendi denetim mekanizmamızı kendimiz sağlamış olacağız" diye konuştu. 


Adana Haber


Geri Dön