26 / 04 / 2024

Altyapı kentsel planlama ekibi Kahramanmaraş'ta!

Altyapı kentsel planlama ekibi Kahramanmaraş'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmaların sürdüğü mahallelerde yapılan incelemeler sırasında vatandaşlar ile sohbet eden Mustafa Oztürk, elde edilen bilgilerin kapsamında yaşanan sorunların çözümü için Kahramanmaraş'ta olduklarını söyledi.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ile alt yapı kentsel planlama ekibi Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu. Bakanlık müsteşarı Öztürk, kentte öncelikle Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı Kentsel Planlama Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Recep Akdeniz, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gürbüz birlikte, Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallelerinde incelemelerde bulundu. 

Kentsel dönüşüm çalışmaların sürdüğü mahallelerde yapılan incelemeler sırasında vatandaşlarla sohbet eden Öztürk, elde edilen bilgilerin kapsamında yaşanan sorunların çözümü için Kahramanmaraş'ta olduklarını söyledi. 


Adana Beş Ocak


Geri Dön