28 / 03 / 2024

Amasya Akbilek ve İpekköy'de TOKİ Evleri yapılacak!

Amasya Akbilek ve İpekköy'de TOKİ Evleri yapılacak!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ evleri yapılacak dedi. Özdemir, 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi.



Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde  TOKİ  evleri yapılacak dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçtiğimiz aylarda emekli ve dar gelirli vatandaşlara müjdelediği konutlar için Belediye Başkanı Cafer Özdemir'de TOKİ tarafından iki ayrı mahallemizde 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi. Başbakan Davutoğlu'nun müjdelediği TOKİ konutları için Belediyemize çok sayıda müracaatlar yapılması üzerine Belediye Başkanı Cafer Özdemir Ankara'da ilgili birimlerle yaptığı görüşmeler sonucunda olumlu neticeler alındı. Belediye Başkanı Özdemir halkımızın büyük umutla bekledikleri konu hakkında "Vatandaşlarımızın ısrarlı şekilde takip edilen TOKİ evleri için yaptığımız çözüm üretici görüşmelerimiz iyi netice verdi. Buna göre Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ tarafından başlatılacak iki ayrı alanda ve 1000 konuttan fazla olacak. Proje için başvuruların kabulü ve başlama tarihi Belediyemiz tarafından ayrıca halkımıza duyurulacak." dedi. 



Sinan HARMANCI/Amasya Hedef Gazetesi 


Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için Akbilek ve İpekköy Mahallelerinde TOKİ tarafından bin konut yapılacağını söyledi.Özdemir, “TOKİ tarafından başlatılacak iki ayrı alandaki proje bin konuttan fazla olacak. Başvuruların kabulü ve başlama tarihi belediye tarafından halka duyurulacak” dedi.


Star



Haber Anayurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için Akbilek ve İpekköy Mahallelerinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından bin konut yapılacağını açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun müjdelediği TOKİ konutları için Amasya Belediyesi'ne çok sayıda müracaatlar yapılması üzerine gittiği Ankara'da ilgili birimlerle yaptığı görüşmeler sonucunda olumlu neticeler alındığını anlatan Başkan Özdemir, "Vatandaşlarımızın ısrarlı şekilde takip edilen TOKİ evleri için yaptığımız çözüm üretici görüşmelerimiz iyi netice verdi. Buna göre Akbilek ve İpekköy Mahallelerinde TOKİ tarafından başlatılacak iki ayrı alanda ve bin konuttan fazla olacak" dedi. 


Murat KOCAKÖK/Anayurt




Haber Haber Vaktim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


TOKİ Amasya'da Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için Akbilek ve İpekköy Mahallelerinde Başbakanlık "toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarayapacak fından bin konut yapılacağını açıkladı. 


Haber Vaktim


Geri Dön