24 / 04 / 2024

Amasya İl Özel İdaresi'nden kiralık otel arsası

Amasya İl Özel İdaresi'nden kiralık otel arsası

Amasya İl Özel İdaresi asgari 106 yatak kapasiteli ve asgari 4 yıldızlı otel ve turistik tesis arsasını uzun süreli kiraya verecek



Mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne ait Amasya ili, Merkez ilçe Çivi Köyü sınırları içerisinde bulunan 49 bin 50 metrekarelik arsaya ihaleyle asgari 106 yatak kapasiteli ve asgari 4 yıldızlı otel ve turistik tesis yaptırılacak. İhale kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

Söz konusu gayrimenkulün yıllık kira muhammen bedeli 80 milyon 681 bin 26 TL olarak belirlendi. İhale tarihi ise 4 Mayıs 2010, saat 14.00. İhale Amasya Merkez Dere Mahallesi Amasya Lisesi karşısı Özel İdare İş Hanının 4. katında Encümen Toplantı Salonunda yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Amasya İl Özel İdaresi, Merkez İlçe Çivi Köyü sınırları içerisinde bulunan 49 bin metre karelik arsa üzerinde turizm amaçlı asgari 106 yatak kapasiteli 4 yıldızlı otel ve turistik tesis yapılmak üzere yatırım gerçekleştirecek.

Buna göre yapılacak olan otel turizm yatırım belgesi, turizm işletme belgesi alınarak işletilmek üzere yerli ve yabancı girişimcilere kaplıca suyu da dahil 25 yıllığına kiraya verilecek.

İhale, kapalı teklif usulü ile 4 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'te Amasya Merkez Dere Mahallesi Amasya Lisesi karşısı Özel İdare İş Hanının 4. katında bulunan encümen salonunda yapılacak.

Yıllık kira muhammen bedeli 80 bin 681 lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 200 bin 587 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhaleye ait şartname ve ekleri İl Özel İdaresi Strateji Geliştirme Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde görüleceği gibi http://www.amasyaozelidare.gov.tr. adresinden temin edilebilecek.

Girişimciler 4 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.00'e kadar asgari 106 yatak kapasiteli 4 yıldızlı otel ve turistik tesisi yeri ve kaplıca suyu kiralama ihale şartnamesi gereğince istenilen bilgi ve belgeleri, Amasya İl Özel İdaresi İhale Yeterlilik Komisyonu Başkanlığına verecekler.


Geri Dön