28 / 03 / 2024

Amasya Merzifon'da 1.7 milyon TL'ye satılık 10 işyeri!

Amasya Merzifon'da 1.7 milyon TL'ye satılık 10 işyeri!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya Merzifon Harmanlar Mahallesi'nde bulunan 10 işyerini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 1 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


Merzifon Belediye Başkanlığından:


AMASYA

1 - İHALE USULÜ:

İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi gereği tahmini muhammen bedelden ayrı ayrı artırım yapılarak Açık Teklif usulü ile satışları yapılacaktır.

2 - TAHMİN EDİLEN BEDEL VE GEÇİCİ TEMİNAT, ŞARTNAME BEDELLERİ MİKTARI:


Amasya Merzifon da 1.7 milyon TL ye satılık 10 işyeri!


3 - İHALENİN YAPILACAĞI YER VE TARİH:

Merzifon Belediye Başkanlığı Encümen Toplantı Salonunda 15.03.2016 SALI günü Saat: 09.30’da Encümen huzurunda yapılacaktır.

4 - İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:

İhaleye katılmak isteyen isteklilerde aşağıdaki şartlar aranır.

A) Kanuni ikametgâh olması;

B) Türkiye’de Tebligat için adres göstermesi.

C) İmza sirküleri vermesi;

a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza sirküleri

b) Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri( Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkede ki Türk konsolosluğu veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekmektedir.)

c) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belge;

D) İstekliler adına vekâleten ihaleye katılını yor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin belgelerinin bu tüzel kişiliğin bulunduğu ülkede ki Türk konsolosluğu veya Türkiye Dışişleri Bakanlığınca onaylanmış olması gerekmektedir.)

F) Bu şartnamenin 7 inci maddesinde yazılı miktarda geçici teminat vermesi;

G) İsteklilerin ortak girişim olması halinde bu şartnameye ekli örneğe uygun olarak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini vermesi (İhale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir ayrıca grubun bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtası ile imzalayacaklardır.)

H) Bu şartnamenin 13.Maddesinde yazılı esaslara göre teklif verilmesi.

5 - İHALE KONUSU ŞARTNAMELERİN TEMİN EDİLECEĞİ YER:

İhale konusu şartnameler İlan metnimizin 2 inci maddesinde belirtilen şartname bedelini yatıranlara Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğünden verilecektir. 0.358.5146991-5131387-88(1159)

Adres: Sofular Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 163 MERZİFON/AMASYA

İrtibat kurulacak ilgili Personel: Samet YÜCEL Destek Hizmetleri Müdür. V.

İhaleye girecek İsteklilerin geçici teminatlarını yatırmaları ve şartnameleri almaları şarttır.

6 - İhale komisyonu ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

7 - Belediye taşınmazlarının ihale yoluyla satılmasında ihaleyi kazanandan 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu'nun 1 sayılı tablosunun II/2. maddesi gereğince karar pulu tahsil edilecektir.

8 - İlgililere ilan olunur.


Geri Dön