26 / 04 / 2024

Amasya'nın ilk AVM'si Amasya Park açıldı!

Amasya'nın ilk AVM'si Amasya Park açıldı!

Tarihi ve doğal güzellikleriyle İç Anadolu’nun yükselen yıldızı olan Amasya’ya farklı bir yenilik katacak “şehrin ilk ve tek alışveriş merkezi” Amasya Park AVM açıldı.



Tarihi ve doğal güzellikleriyle İç Anadolu’nun yükselen yıldızı olan Amasya’ya farklı bir yenilik katacak “şehrin ilk ve tek alışveriş merkezi” Amasya Park AVM açıldı.


Ünlü markaları buluşturan Amasya Park AVM eğlenceli sürprizler ve kampanyalar ile Amasya’nın yeni yaşam merkezi olacak...


Amasya halkının yoğun ilgi gösterdiği 3 Eylül 2015 tarihindeki coşkulu açılış töreniyle kapılarını açan Amasya Park Alışveriş Merkezi, bir ay boyunca tüm mağazalarda açılışa özel keyifli aktiviteler ve sürpriz indirim kampanyalarıyla Amasya bölgesinde bayram alışverişi yapacakların ilk uğrak noktası haline geldi.

Amasya Park Alışveriş Merkezi, il merkezinin yanı sıra Amasya’nın çevre ilçeleri için de bir cazibe merkezi olarak indirimli alışverişin ve eğlencenin buluşma noktası olacak…


ÜNLÜ MARKALARI BULUŞTURAN FERAH BİR MEKAN

Amasya Park AVM’de; modadan eğlenceye, elektronikten sinemaya, yeme içme mekanlarından çocuk alanlarına kadar birçok farklı alanda Türkiye’nin en önemli markaları bir araya geliyor.


7’DEN 77’YE HERKES BURADA BULUŞACAK

Amasya Park AVM'de, 4 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında özellikle bayram hazırlığına çıkan anne, baba, gençler ve çocuklar için de birçok sürpriz yer alıyor.

Kültür sanat etkinlikleri, süpriz gösteri ve şovları  ile Amasya Park AVM, aileleriyle birlikte güzel bir gün yaşamak isteyen ziyaretçileri bekliyor.


ÖZGÜN MİMARİSİ İLE ŞEHRE DĞER KATIYOR

Yeni nesil alışveriş merkezlerinin Türkiye'deki en başarılı örneklerinden biri olan Amasya’nın ilk AVM’si, özgün mimarisiyle de dikkat çekiyor. Çevreci anlayışıyla şehrin tarihi kimliğine uygun inşa edilen alışveriş merkezi, konumuyla da önemli bir yere sahip.

Yeşilırmağın yanı başındaki Amasya Park Alışveriş Merkezi,  geniş manzaralı terasında ise şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini seyrederken, sevdiklerinizle günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Amasya Park Alışveriş Merkezi, çok sayıda seçenek sunan ünlü markaları ve farklı aktiviteleriyle ziyaretçilerine hizmet verecek.


Habertürk


Geri Dön