25 / 04 / 2024

Amazon Akıllı Evler Bodrum'da 575 bin TL'ye!

Amazon Akıllı Evler Bodrum'da 575 bin TL'ye!

Akıllı ev teknolojisiyle inşa edilen Amazon Akıllı Evler Bodrum projesi 16 adet müstakil villadan meydana geliyor. Projede ev fiyatları 575 bin liradan başlıyor



Amazon Evleri, Bodrum'un ulaşım, konum ve alt yapı anlamında en gelişmiş merkez semtlerinden Konacık'ta bulunuyor. Doğal yaşama zarar vermeden dizayn edilmiş 16 adet müstakil bloktan oluşan projedeki temel ilke alıcılara doğal yaşam  alanlarını akıllı ev teknolojisiyle birleştirerek sunuyor.  

Toplam 16 blokta 3+1 tek kat (flat) ve 3+1 dublex olmak üzere 2 tip konut inşa edilecek Amazon Akıllı Evler projesinde 10 adet tek kat ve  6 adet dubleks bulunuyor. Brüt alanları dubleks 207 metrekare ile tek katlı 265 metrekare arasında değişen konutların her birinin kendine ait mutfaklı ve banyolu müştemilatı, müstakil bahçesi ve otoparkı yer alıyor.   Akıllı ev teknolojisi bulunacak evlerde tek kumandayla evlerinizde medya, güvenlik ve yaşamsal faaliyetleri yönetebilir, kontrol edebilirsiniz. Müstakil dizayn edilmiş bloklarda Bodrum'da eşine çok az rastlanan tek katlı mimari anlayışıyla hem büyük hem de küçük aile fertleri için büyük kolaylık ve daha güvenli yaşam alanları sunuyor. Kendine has bahçesi, havuzu, otoparkı ve geniş yaşam alanları bulunan konutlarımızın iç dizaynlarında kullanılan yapı malzemeleri 1.sınıf ve avrupa standartlarına uygun.  

En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve son teknoloji  donatılacak olan bu muhteşem doğal yaşam alanı, Önderler İnşaat tarafından yapılan Bodrum Amazon Evleri'nde teslimler 2012 yılının Ekim ayında yapılacak.  

 

0252 358 60 00  

www.onderler.com.tr  

Sinem ÖZTÜRK


Projenin satışı tamamlandı.


Geri Dön