26 / 04 / 2024

Ametal Asansör cam kontrol panelini üretti!

Ametal Asansör cam kontrol panelini üretti!

Ametal Asansör tarafından üretilen cam kontrol paneli tasarımları, dev adımlarla ilerleyen inşaat sektörünün önemli bir eksiğini kapattı



Bir Türk firması olan Ametal Asansör tarafından tamamı yüksek kalitede yerli malzemeler kullanılarak üretilen cam kontrol paneli tasarımları, dev adımlarla ilerleyen inşaat sektörünün önemli bir eksiğini kapattı. Bina girişi ile birlikte ilk algının oluşmasında önemli bir yere sahip olan asansörler, Ametal Asansör’ün geliştirdiği teknoloji ve estetik açılımlarla farklı noktalara taşındı.

Uzun süren bir araştırma sürecinin sonuna geliştirilen metal butonyerlere göre çok daha estetik bir görünüm katan cam panelleri, Ametal Asansör’ün geliştirdiği teknoloji ile tamamen Türkiye’de üretildi. Dokunmatik teknolojisi ile dikkat çeken Ametal Asansör’ün ürettiği cam panellerin üzerinde herhangi bir metal düğme ya da baskı bulunmuyor. Buzlu cam ve siyah cam gibi seçenekleri bulunan modellerde butonlarda sensör teknolojisi kullanılıyor. Kullanıcı kabine adım attığı anda algılanarak LED ışıklar belirgin hale geliyor. Cam asansör panelleri, paslanmaz çelik kabinlerle iyi uyum sergiliyor.

Ürün tasarımları ve teknolojik alt yapısı ile asansör kat, kabin butonu ve butonyeri sektöründe bir numara olan Ametal Asansör, cam kontrol paneli modelleri ile standartları yukarıya taşıyor. Katma değeri yüksek ürünlerle fark yaratmak isteyen Ametal Asansör, ar-ge departmanının olanaklarını ve hayal gücünün sınırlarını sonuna kadar kullanarak yarattığı cam modeller ile hayat konforuna estetik katarken Türkiye’de de bir ilke imza atıyor. Asansörlere sanatın ışığını yansıtan firma, tasarımdaki yüksek kaliteli malzemeler ile de güvenli ve uzun ömürlü bir kullanım rahatlığı vadediyor.
Milliyet


Geri Dön