19 / 04 / 2024

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.



İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.


İnşaatına 2012 Ocak ayında başlanan ve tamamlanan projede; alanında uzman 600'e yakın çalışanın proje katılımcılarını hayallerine ulaştırmak için üstün performansla çalıştıklarını belirten İck Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru Ametist Residences'ın neden bu denli beğenilen bir proje olduğunu açıklamak için şunları söyledi: Beytepe'nin geleceğinin çok parlak , nezih ve kaliteli bir bölge olan Beytepe'de bulunan Ametist Residence sosyal tesisleri ile hem çocuklarınızı hem sizleri mutlu eden ve düşünen bir proje. "Özel bir şirket tarafından düzenlenen bağımsız ankette Ametist Residences olarak, Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçildik. 


Gece gündüz çalışıp, her ayrıntıyı tekrar tekrar gözden geçirerek , alanında en iyi olan mimar ve içmimarların özenli çalışmaları sonucu tasarlanan projemizin aldığı başarı yorgunluğumuzu sevinç ve onura dönüştürdü. 


Projenin başarılı olmasında en önemli faktör, Ametist'in tasarımında Ankaralıların alışık olmadığı özellikleri barındırmamızdı. 


İhtiyaca göre proje Örneğin; 411 dairemizin "Net: 220m2 ile 200 m.2" ve 4 oda+1 salon oluşu, 57 m2 lik geniş ferah salon ve benzer şekilde geniş odalara sahip olması kısacası; hedef kitlemizin ihtiyacına göre proje yapmamız, olumlu geri dönüşleri beraberinde getirdi. Ametist'de ailelerin konaklaması isteğimiz nedeniyle dairelerimizi sadece 4 oda 1 salon olarak dizayn ettik. Aynı proje içerisinde değişik 1+1, 2+1 ve 4+1 gibi karma dairelerin oluşu benzer nitelikteki insanları bir araya getirmek fikrinin çok dışında sonuçlara neden oluyor. 


Dolayısıyla komşuluk ilişkilerinde benzer profilde olmayan insanlar arasında iletişim sorunları meydana gelebiliyor. Amacımız komşuluğun ön planda olması. Tek isteğimiz bu." Kuru, "En iyiler için en iyi çalışmanın ürünü" olan Ametist içiıı açıklamasına şu şekilde devam ediyor: "Bu projede İCK Yapı olarak; 20 bin m2'lik yeşil alana sahip mükemmel bir peyzaj oluşturduk. 


Ankara'nın tam ortasında "Kentin merkezinde, kente uzak" anlayışıyla muhteşem bir yaşam alanı tasarladık. Dairelemizde ise örneğin: ıslak zeminlerde mermer olan "İspanyol Emprador'un kullanmış olmamız estetik olarak harika bir sonuç yakalamamızı sağladı. 



Milliyet Ek


Geri Dön