20 / 04 / 2024

Ametist Residences, Ankara'nın en iyi konut projesi seçildi!

Ametist Residences, Ankara'nın en iyi konut projesi seçildi!

Son yıllarda hızla yükselen Ankara konut sektörü, lüks konutlara yöneldi.Satışa sunulan bu kadar çok ve çeşitli konut projesi arasında Ametist Residences, Ankara'nın en iyi konut projelerinden biri seçildi...



Son yıllarda hızla yükselen  Ankara  konut sektörü, satılık konut talebini karşılayabilmek için birbirinden farklı özelliklerde konut projeleri üretmeye devam ediyor. Lüks konut projeleri, konumu, mimari proje, inşaat kalitesi, sosyal imkanları, fiyat gibi kriterlerle konut sahibi olmak isteyenleri cezbetmeye çalışıyorlar. 


Satışa sunulan bu kadar çok ve çeşitli konut projesi arasında Ametist Residences, Ankara'nın en iyi konut projelerinden biri seçildi. 


AMETİST TAŞINDAN ESİNLENDİ


YAPI, şehrin gürültü ve karmaşasından uzak, doğa ile iç içe, pozitif yaşam tarzını oluşturmak için Ametist taşından esinlenerek, Ametist Residences projesini hayata geçirdi. Proje, özgün tasarımlarıyla yarattığı ambiyansıyla yeni bir mekan algısı oluştururken, doğal parkları, alternatif yaşam alanları, gelişmiş güvenlik donanımları, modern hayata özgü mimari yapısı ile içinde konfor barındırıyor. 


Çayyolu'nda 36 bin metrekarelik özel bir alana inşa edilen 411 dairelik Ametist Residances, 220 ve 200 metrekare net ve 448 ve 410 metrekarelik teras ve zemin dubleks daire seçenekleri ile yaşam standartlarını yükseltme iddiasında. 


Ametist, ışıktan daha fazla yararlanmak için özel tasarlanan cam cephe giydirmeleri, vadi rekreasyon alanı da dahil edildiğinde 200 bin metrekarelik yeşil alanı, her daireye 2 adet kapalı otoparkı, 200 araçlık açık otopark alanı, özel malzemelerle dekorasyon, fore kazıklı temeli ve deprem yönetmeliğine uygunluğu ile sıradan olmanın ötesinde bir yaşam sunma amacında. 


ŞEHİRDEN UZAK 


Ametist Residences çok yönlü konumu ile şehrin merkezinde "şehirden uzak" huzurlu ve konforlu bir yaşam vaat ediyor. încek, Hacettepe, Ümitköy, Çayyolu aksının birleştiği noktada konumlanan Ametist Residences, bloklar arası mesafenin 60 ile 150 metre arasında olmasıyla da önü açık ve manzaralı bir yaşam olanağı sunuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi'nin imar planlarında yer alan vadi rekreasyon alanı da dahil edildiğinde Ametist Residences 200 bin metrekarelik yeşil alanı ile bir doğal park görünümüne kavuşacak. 


Habertürk Ankara 


Geri Dön