25 / 04 / 2024

Amfibi 1000 otelinin süitlerinin yarısı denizin altında!

Amfibi 1000 otelinin süitlerinin yarısı denizin altında!

Birleşik Arap Emirlikleri"ne hem kara, hem deniz, hem de deniz altını görebilme imkanı sunan otel yapılıyor. Amfibi 1000 otelinin süitlerinin yarısı denizin altında



Dubai"de yapılan yapay adalardan sonra şimdi de yarısı suyun altında, yarısı da suyun üstünde kalan odalara sahip modern otel tasarlandı. İtalyan tasarım şirketi Giancarlo Zema Design Group tarafından Birleşik Arap Emirlikleri için tasarlanan otelin adı œAmphibious 1000 (Amfibi 1000) Yay şeklinde tasarlanan otel su altında bir kilometrelik görüş alanı sağlıyor. Dev dalgakıranlar haricinde dubaların üzerindeki 4 büyük yay üzerine yerleştirilen otelin her bir süit odası 5 katlı.

360 derece manzara

Denizanası şeklinde tasarlanan odaların 5.6 metrelik kısmı suyun altında bulunuyor. Dipte bulunan ve tamamen camdan oluşan oda, 360 dereclik bir denizaltı manzarası var. Otel kompleksinin tam ortasındaki dev kule ise panaromik bir restorana ve alışveriş merkezi bulunuyor. Panaromik restoran ayrıca 360 derece dönebilme özelliğine sahip. Amphibious 1000"in ayrıca karada da 5 yıldızlı lüks bir oteli bulunuyor.
Vatan


Geri Dön