24 / 04 / 2024

Anadolu Arastası'nda bölgesel evlerin mimari projeleri de hazırlanıyor!

Anadolu Arastası'nda bölgesel evlerin mimari projeleri de hazırlanıyor!

Anadolu Arastası’nın 2013 yılının son toplantısında teknik ve idari sorumlular Başkan Mustafa Bozbey’e bilgi verdi. Alt yapısı yaza kadar tamamlanması planlanan projede uygulanacak olan bölgesel evlerin mimari projeleri de hazırlanıyor...




Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından yapılması planlanan Türkiye’ye örnek olacak Anadolu Arastası projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Anadolu Arastası’nın aylık olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı. 2013 yılının son toplantısında teknik ve idari sorumlular Başkan Mustafa Bozbey’e bilgi verdi. Alt yapısı yaza kadar tamamlanması planlanan projede uygulanacak olan bölgesel evlerin mimari projeleri de hazırlanıyor. Projenin üst yapı ihalesi de yaz aylarında yapılarak, inşaat çalışmalarının start alması hedefleniyor. Toplantıya katılarak sürpriz yapan CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi adayı Necati Şahin, Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’yi kucaklayacak Anadolu Arastası projesine övgülerde bulundu.


Kentte mozaiklerin çoğaldıkça kültürün de arttığını ifade eden Şahin, “Nilüfer Belediyesi çok önemli bir projeye imza atıyor. Herkes bu projeye destek vermeli. Umarım yapılacak olan yerel seçimler sonrası biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu projeye destek oluruz. Günümüzde birçok yanlış yatırım yapılıyor. Kentleri tasarlarken bilim ve akılcı yönetim şekliyle hareket etmeli. Bursa’nın bir ulaşım master ve yerleşim planı yok. Biz Bursa’yı hep birlikte ileriyi düşünerek planlama arzusundayız. Nilüfer Belediyesi’ni Bursa’ya örnek bir proje kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.


Şahin’e teknik yönden de bilgi veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, arastanın tamamlandığın da tüm kültürleri içerisinde barındıracak bir mozaik olacağını ifade etti.


Maraş Gündem


Geri Dön