19 / 04 / 2024

Anadolu Hisarı'nda 4 milyon 31 bin TL'ye satılık arsa!

Anadolu Hisarı'nda 4 milyon 31 bin TL'ye satılık arsa!

İstanbul 3. İflas Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Anadolu Hisari Mahallesi, 65 ada, 18 parselde yer alan 1021 metrekare alanlı arsa vasıflı taşınmazı satışa sunuyor



İstanbul 3. İflas Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

İSTANBUL 3. İFLAS MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN TAKSİTLE VE PAZARLIKLA TAŞINMAZ SATIŞI İLANI
Dosya No: 1988/34

Aşağıda hakkında bilgi verilen taşınmaz istanbul 3. iflas Müdürlüğü'nde iflas İdaresince taksitle ve pazarlıkla satılacaktır. TAŞINMAZIN TAPU KAYDI, İMAR DURUMU, MUHAMMEN DEĞERİ: Satışa konu İstanbul, Beykoz, Anadolu Hisan Mahallesi, 65 ada, 18 parsel sayılı 1021.m2 yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazdır. Taşınmazın tapu kaydında Şişli 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nin ihtiyati tedbir karan mevcuttur. Eski Eser ve Korunması Gereken Kültür ve Tabiat Varlığı şerhi mevcut olup, 27.02.2004 onaylı 1/1000 ölçekli Boğaziçi Öngörümün Bölgesi Uygulama İmar Tadilat Planına göre parsel üzerinde tescilli 1. grup korunması gerekli kültür varlığı kaydı mevcuttur. Plan üzerinde istanbul III Numaralı Kültür ve Tabiat varlıklarını Koruma Kurulunun karan ve eki projesine göre uygulama yapılacaktır ve "yıkılan eski eser bina aynen yapılacaktır" notlan bulunmaktadır. Diğer hususlarda değişiklik 01.08.2006 ve 27.02.2004 onanlı plan hükümleri uygulanacaktır. Taşınmaz üzerindeki eski eser yıkılmış olup, taşınmaz arsa vasfındadır. Restitüsyon projesine göre yapılaşma yapılabilir, projenin temin edilememesi halinde arsa yeşil alan olarak değerlendirilecektir.

Bilirkişi raporuna göre taşınmazın muhammen değeri 4.031.000.-TL'dir. (DörtmilyonotuzbirbinTL)

SATIŞ GÜNÜ VE KOŞULLARI: Taşınmaz, İstanbul 3. İflas Müdürlüğü'nde muhammen değerinin %100'ünden aşağı olmamak ve talep halinde 6 ayı geçmemek üzere mehil verilerek 08 Temmuz 2011 Cuma günü saat 09.30-09.45 arasında iflas İdaresince taksitle ve pazarlıkla satılacaktır. Satışa katılabilmek için taşınmazın muhammen değerinin %20'si oranında nakit veya bu miktarda kesin ve süresiz teminat mektubunun satış anında iflas idaresine verilmesi gerekmektedir. Döviz kabul edilmeyecektir. Yapılacak satışlardan ötürü ödenmesi gereken KDV, teslim masrafları, Eğitime katkı Payları, Özel İşlem vergileri ve satışlardan doğacak tüm vergi ve harçlar alıcıya aittir.

Şartname ilan tarihinden itibaren incelemeye hazır bulundurulacak olup, satışa katılacaklann taşınmazı gezip gördükleri ve hali hazır durumu ile kabul ettikleri addolunacaktır. IlK. 226 maddesi uyarınca iflas idaresi masanın yasal temsilcisi olup ihaleyi yapıp yapmamakta muhtartır.

Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin İstanbul 3. iflas Müdürlüğü'nün 1988/34 sayılı dosyasına başvurabilecekleri ilanen duyurulur.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön