28 / 03 / 2024

Anadolu Yakası prestijli projelerle değerleniyor!

Anadolu Yakası prestijli projelerle değerleniyor!

Mandarins Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, Anadolu yakasında özellikle son yıllarda gerçekleştirilen projelerin bölgenin değerini artırdığını ve prestij kazandırdığını belirtiyor



Mandarins Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, Anadolu yakasının Avrupa yakasından daha prestijli bir konuma yükseldiğini ifade ederek, bu gelişmeye paralel olarak yatırımların hızla Anadolu yakasına kaydığını belirtiyor. Anadolu yakasının değerlenmesinin arkasındaki en önemli faktörün demografik yapı olduğunu söyleyen Özeçoğlu, eğitim düzeyinin yüksekliğine paralel olarak bölgede daha refah bir yaşam olduğunu ifade ediyor. 


Özeçoğlu, nüfus artışı, iş merkezlerinin Anadolu yakasına kayması, bölgenin daha güvenli olması ve ulaşım ağının daha yoğun olmasının da Anadolu yakasındaki değer artışında önemli rol oynadığını ve prestij kazandırdığını vurguluyor. Anadolu yakasında tamamında markalı konutların görüldüğünü belirten Özeçoğlu, ilçe bazında özellikle Maltepe, Kartal, Çekmeköy, Tuzla, Sancaktepe, Ataşehir, Ümraniye ve Kadıköy’ün hızlı bir yükselişte olduğunu ve değer kazandığının altını çiziyor. 


Kadıköy’ün 1,2 milyar TL’lik projesi

Anadolu yakasında birçok önemli projenin geliştirildiğini belirten Özeçoğlu, Tarihi Salı Pazarı’na komşu konumda, Acıbadem, Fikirtepe ve Hasanpaşa’nın kesişme noktasında yer alan The Mandarins Acıbadem’in bu projelerin başında geldiğini söylüyor. Projenin toplam yatırım değerinin 1 milyar 200 milyon TL olduğunu belirten Özeçoğlu, lokasyon avantajı sayesinde The Mandarins Acıbadem’in İstanbul'da yaşamı kolaylaştırdığını kaydediyor. Projenin metroya 5 dakika, metrobüse 3 dakikalık yürüyüş mesafesinde olduğunu, Avrasya Tüneli’nin çıkış noktasında yer aldığını söyleyen Özeçoğlu, Kadıköy Meydanı, Fenerbahçe, Kalamış, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve  Marmaray  bağlantısının ise birkaç dakikalık mesafede bulunduğunu bilgisini veriyor. 



Geri Dön