26 / 04 / 2024

Anadolu Yakası yeni hastane projeleri!

Anadolu Yakası yeni hastane projeleri!

Anadolu Yakası yeni hastane projelerini mercek altına aldık. İçlerinde sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en büyüğü olan dev projeler yer alıyor. Peki Anadolu Yakası yeni hastane projeleri hangi ilçelerde ve nerelerde konumlanacak? İşte cevabı…




 Anadolu Yakası yeni hastane projeleri!


Sağlık Bakanlığı yeni hastane projeleri ile eski sistemi kökten değiştiriyor. İstanbul’un farklı semtlerinde inşa edilecek yeni hastane projeleri özel hastane konseptiyle hizmet vermeye hazırlanıyor. Bu haberimizde Anadolu Yakası yeni hastane projelerini mercek altına aldık. Hizmete açılması planlanan 6 yeni hastane projesi bulunuyor. İçlerinde sadece Türkiye’nin değil dünyanın bile en büyüğü olan hastane yatırımları var. Peki ya bu Anadolu Yakası yeni hastane projeleri nerelerde konumlanacak? İşte Avrupa Yakası yeni hastane projeleri ve konumlanacağı o şanslı lokasyonlar…


 Anadolu Yakası yeni hastane projeleri!


Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi

Ümraniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Sağlık Bakanlığı’nın devam eden çalışmaları arasında yer alıyor. Ümraniye’de Elmalı Kent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi’nde Ümraniye Devlet Hastanesi’nin hemen yanında konumlanan proje tamamlandığında 350 yatak kapasiteyle hizmet verecek. 


 Anadolu Yakası yeni hastane projeleri!


Sancaktepe’ye 400 yataklık hastane

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sancaktepe’de Emek Mahallesi’nde konumlanıyor. 40 bin metrekare alan üzerinde yükselen Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin inşaat devam ediyor. Proje tamamlandığında toplam 400 yatak kapasiteyle hizmet verecek.


 Anadolu Yakası yeni hastane projeleri!


Sultanbeyli Devlet Hastanesi

İlci Holding tarafından yapılan Sultanbeyli Devlet Hastanesi, 57 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan Sultanbeyli Devlet Hastanesi, tamamlandığında 400 yatak kapasiteyle hizmet verecek. Çalışmaların hızma devam ettiği proje Sultanbeyli’de Battal Gazi Mahallesi’nde bulunuyor. 


 Anadolu Yakası yeni hastane projeleri!


Tuzla Devlet Hastanesi

Tuzla Yeni Devlet Hastanesi, Tuzla’da eski lastiğin yeri olarak bilinen belediye binasının kuzey yönünde ve D-100 karayoluna cephesi bulunan 4079 parsel sayılı 50 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan projenin şu an mimari avam çalışmaları yapılıyor. Tuzla Devlet Hastanesi tamamlandığında 400 yatak kapasiteyle hizmet verecek. 


 Anadolu Yakası yeni hastane projeleri!


Çekmeköy yeni devlet hastanesi

Çekmeköy yeni devlet hastanesi, bugün ki Alemdağ Muhittin Fatma Tatar Devlet Hastanesi’nin orta kısmında konumlanacak. İnşaat çalışmaları yakında başlaması planlanan proje tamamlandığında Alemdağ Muhittin Fatma Tatar Devlet Hastanesi acil servis olarak hizmet verecek. 14 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Çekmeköy yeni devlet hastanesi 170 yatak kapasiteye sahip olacak. Hastanede radyoloji, yeni doğan ünitesi ve poliklinikler yer alacak. 


 Anadolu Yakası yeni hastane projeleri!


Dünyanın en büyüğü olacak

Sancaktepe Şehir Hastanesi, Askeri Havaalanı’nın arazisinde yapılacak. 3 milyon 350 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Sancaktepe Şehir Hastanesi,  tamamlandığında 4 bin yatak kapasitesiyle sadece Türkiye’nin değil dünyanın da en büyük hastanesi olma unvanına sahip olacak. 13 farklı tıp dalında hizmet verecek olan hastanede ambulans uçaklarının iniş-kalkış pisti de yer alacak. Sancaktepe Şehir Hastanesi’nde kalp damar hastalıkları, nöroloji, onkoloji ve çocuk hastalıklarının yanı sıra yüksek teknolojiye sahip laboratuvarlar ve sağlık teknoparkları da bulunacak. Projenin inşaat çalışmaları henüz başlamadı. Çorlu’ya taşınacak olan askeri havaalanının devir işlemleri devam ediyor. 



Geri Dön