29 / 03 / 2024

Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country!

Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Aydos Country

Lansmana özel indirim ve fırsatları devam eden Aydos Country Evleri İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. Proje "Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country" sloganıyla tanıtılıyor.



Aydos Country Sancaktepe'de 10 bin TL peşin ödemelerde, 2 ara ödeme yapılıyor ve kalan bedel 36 ay taksitlendiriliyor. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor.


Sinpaş  Aydos Country  Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Proje "Anadolu yakasının en doğal projesi: Aydos Country" sloganıyla yükseliyor. 


Teslim tarihi 2017 yılı Şubat ayı olarak belirlenen Aydos Country 50 dönüm alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 68 ile 208 metrekare arasında değişiyor.


Sancaktepe Aydos Contry projesinde 1+1 daireler 246 bin TL, 2+1 daireler 388 bin TL, 3+1 daireler 451 bin TL, 4+1 daireler ise 904 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Aydos Ormanı'nın yanında olan Aydos Country Konutları'nın sosyal alanları otopark, hamam, güvenlik,  yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve spor alanlarından oluşuyor.


Sancaktepe Aydos Country nerede?

Veysel Karani mahallesi, Gülhane caddesi No: 7 Sancaktepe/İstanbul


Aydos Country satış ofisi iletişim

Telefon: 444 1 440

Web: http://aydoscountry.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön