26 / 04 / 2024

Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si görücüye çıktı! 2400 liraya!

 Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si görücüye çıktı! 2400 liraya!

Has Şirketler Grubu ve Evra Group imzasıyla Anadolu Yakası, Oto World Asya projesi ile ilk Oto AVM’sine kavuşuyor



Anadolu yakasının ilk oto AVM’si Oto World Asya, inşaat sektörünün iki deneyimli firması Has Şirketler Grubu ile Evra Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


10 Ekim Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında lanse edilen Oto World Asya’nın mağazaları toplantı sonrasında satışa sunuldu.


Projenin konumu, ulaşım açısından avantajlar sunması ve büyük yatırımların merkezini oluşturan bir bölge olması nedeniyle Pendik olarak belirlendi.


Has Şirketler Grubu ve Evra Group, Oto World Asya projesi için Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşısında, 333 metre TEM ve E-5 bağlantı yoluna cepheli arsayı özel  mülkiyetine  alarak inşa çalışmalarına başladı.


Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik ve Evra Group Başkanı Hasan Topaloğlu, Otomotiv sektöründe hizmet veren üretici, distribütör ve 2. el galeri sahiplerinin yer alacağı Oto World Asya projesi için sektörden olumlu görüş ve destek aldıklarını belirtti.


365 adet işyerinden oluşan Oto World Asya’nın 0 ve 2. el showroom, oto servis, banka, cafe ve restoran düzeninde oluşturulması planlanıyor.


Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşında konumlandırılan Oto World Asya, sahil yolu, E- 5 ve TEM otoyollarının birleştiği bir noktada yer alıyor. İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde dahi Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar gibi lokasyonlardan kısa zamanda ulaşım imkanı bulunan Oto World Asya, konumuyla da öne çıkıyor.


200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişen mağazaların metrekare birim fiyatları ise 2.400 TL ile 4.000 TL arasında değişiyor.


95 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Oto World Asya’da teslimler 31 Aralık 2014 olarak belirlendi.



Proje Künyesi

 


Projenin adı: Oto World Asya


İnşa  eden firma: Has Şirketler Grubu ve Evra Group İş Ortaklığı


Lokasyonu: Pendik


Proje türü: Ticari – AVM


Toplam arsa alanı: 22.275 m2


Toplam inşaat alanı: 95.000 m2


İnşaata başlama tarihi: Ekim 2012


Teslim tarihi: Aralık 2014


Yatırım bedeli: 170.000.000 TL


Ticari alan sayısı: 365


En küçük ve en büyük ticari alan: 200 m2 – 600 m2


Ana yollara uzaklığı: E-5 Otoyolu 6 km, TEM Otoyolu 3 km, Pendik sahil yolu 7 km, Sabiha Gökçen Havaalanı 2 km


Geri Dön