20 / 04 / 2024

Anadolum İnşaat Tuzla ve Pendik'e 50 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Anadolum İnşaat Tuzla ve Pendik'e 50 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Anadolum İnşaat Tuzla ve Pendik'te 2 yeni konut projesine start vermeye hazırlanıyor. Anadolum İnşaat CEO'su Mustafa Yıldırım, toplam yatırım maliyeti 50 milyon TL olan her 2 projeyi 2014 yılının başlarında duyuracaklarını söyledi...



Anadolu Yakası'ında Mini Point ve Sinerji İstanbul gibi pek çok projeye imza atan Anadolum İnşaat, yatırımlarına yine aynı yakada devam ediyor. Tuzla Aydınlı ve Pendik Gözdağı bölgesinde 2 yeni projeye start vermeye hazırlandıklarını belirten Anadolum İnşaat CEO'su Mustafa Yıldırım, projeye 2014 başlarında başlayacaklarını ifade etti.


Tuzla Aydınlı'ya 400 konut

Kendilerine ait arsa üzerinde hayata geçiriecekleri Tuzla ve Pendik projelerinin toplam yatırım maliyetinin yaklaşık 50 milyon TL olduğuna dikkat çeken Yıldırım, Tuzla Aydınlı projelerinin 13 bin metrekare alan üzerinde yaklaşık 400 konuttan oluşacağını söyledi.


Pendik Gözdağı projesi 5 bin metrekare alan üzerinde yükselecek

Pendik Gözdağı projelerinin ise 5 bin metrekare alan üzerinde yükseleceğini belirten Yıldırım, bu projenin de yaklaşık 250 konuttan oluşacağını açıkladı. 


Kentsel dönüşümde de varız

Yeni yatırımlarına yine Anadolu Yakası'nda devam edeceklerinin altını çizen Yıldırım, kentsel dönüşüm projelerinde de olacaklarını belirtti. Yıldırım, Kadıköy ve Kartal'da arazi çalışmaları içinde olduklarını vurguladı. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com


Geri Dön