24 / 04 / 2024

Anafen Çekmeköy Kampüsü Ağustos ayında tamamlanacak!

Anafen Çekmeköy Kampüsü Ağustos ayında tamamlanacak!

Anafen Okulları yeni kampüsünü Çekmeköy’de açıyor, 4 dönümlük arazi üzerinde 13.500 m2 kapalı alana sahip olan kampüsün yapımı Ağustos ayında tamamlanarak yeni eğitim döneminde hizmete sunulacak



2000 yılından beri, “sevgi ile öğrenilenlerin kalıcı olduğu ” anlayışından hareketle eğitim ve öğretim faaliyetlerini  sürdüren Anafen Okulları yeni kampüsünü Çekmeköy’de açıyor. Okul kayıtlarına 1 Mart itibariyle başlayan, 4 dönümlük arazi üzerinde 13.500 m2 kapalı alana sahip olan kampüsün yapımı Ağustos ayında tamamlanarak yeni eğitim döneminde hizmete sunulacak.


Sevgiyle büyüyen nesillerin, toplumları ileriye taşıyacağı inancıyla yoluna devam eden Anafen Okulları, 2013-2014 eğitim yılında yeni kampüsünü ailelerin ve çocukların hizmetine sunuyor. Yapımı 2013’ün Ağustos ayında tamamlanacak olan Çekmeköy Kampüsü, 690 kişilik öğrenci kapasitesine sahip olacak. Toplam 30 dersliği bulunan okulun ulaşımı da çok rahat; Anafen Okulları’nın Şile ilçesine en yakın kampüsü olma özelliğini de taşıyor. Şile yolu üzerinde Kemerdere kavşağına 300 metre mesafede ve aynı zamanda Çekmeköy kavşağına da 500 metre mesafede olan kampüs trafik zahmeti çekmeden ulaşım kolaylığı sağlayacak bir lokasyonda konumlandırıldı. 


Anafen Okulları’nın Çekmeköy Kampüsü; kulüp faaliyet odaları, kütüphane, bilgisayar laboratuarı, yabancı dil laboratuarları, akıl oyunları odası, müzik odası, görsel sanatlar, teknoloji tasarım atölyeleri ve 310 kişilik konferans salonu ile de öğrencilerin öğrenirken eğlenebilecekleri ortamlar sunuyor. Konsept dahilindeki; yüzme havuzu, spor salonu, jimnastik salonu, buz pisti, basketbol sahası ve oyun alanları çocukların fiziksel gelişimine katkıda bulunuyor. Her öğrencisini İngilizce konuşan, tüm dünya ile anlaşabilen bir nitelikte yetiştiren Anafen Okulları, İngilizcenin yanı sıra isteyen öğrencilerine ikinci bir yabancı dil seçeneği de sunuyor. Öğrencilerine yetenekleri doğrultusunda bir müzik enstrümanı kullanabilme yetkinliği kazandıran okul, aynı zamanda çocukların bir spor dalı ile lisanslı olarak ilgilenmesi için gerekli imkanları da sağlıyor. Bu sosyal aktivitelerin yanında toplumda kendini ifade eden, kendisiyle barışık, toplumsal ve evrensel değerleri özümsemiş bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen Anafen Okulları; sağlıklı nesiller yetiştirmenin toplumları ileriye taşıyacağı inancıyla yoluna devam ediyor. 


Geri Dön