19 / 04 / 2024

AND Çocuk Tribünü kapılarını açıyor!

AND Çocuk Tribünü kapılarını açıyor!

AND Çocuk Tribünü açılıyor. AND Gayrimenkul Anadolu Efes - EA7 Emporio Armani Milan maçına 9 Şubat’ta ev sahipliği yapacak.



Basketbol tutkunlarının Turkish Airlines Euroleague’de merakla beklediği Anadolu Efes-EA7 Emporio Armani Milan maçı, 9 Şubat’ta AND Gayrimenkul ev sahipliğinde gerçekleşecek. Anadolu Efes’in maçta en büyük destekçileri ise çocuklar olacak. Minikler bu özel maçı, Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki AND Çocuk Tribünü’nde izleyecek.


AND Gayrimenkul, çocuk dostu bir proje olarak geliştirilen AND Pastel’de gözettiği yaklaşımını bu özel maç ile basketbol sahasına taşıyacak. Koruncuk Vakfı iş birliği ile Koruncukları ağırlayacak olan ‘’AND Çocuk Tribünü’’, hem çocuklar hem de basketbolcular için moral kaynağı olacak.


Birçoğu ilk defa bir basketbol maçına gidecek olan çocuklar, Anadolu Efes’in ünlü basketbolcularını bu önemli maçta izleme şansı yakalayarak farklı bir deneyim yaşayacak. Anadolu Efes ise bu önemli mücadeleye çocuklardan aldığı muhteşem enerjinin avantajı ile başlayacak.


Ayrıca “Forma Emekliliği’’ uygulaması kapsamında efsanelerini onurlandıran Anadolu Efes Spor Kulübü, bu maçta efsane oyuncusu Petar Naumoski’yi ağırlayacak.


AND Gayrimenkul ev sahipliğindeki maç, 9 Şubat 2017 tarihinde saat 20.30’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak.


Geri Dön