27 / 04 / 2024

AND Kartal projesi Mart'ta satışa çıkacak!

AND Kartal projesi Mart'ta satışa çıkacak!

Anadolu Gayrimenkul’ün AND projesinin sağladığı başarıların ardından gerçekleştireceği ilk konut projesi ile ilgili bilgiler de paylaşıldı. Kartal’ın en büyük ölçekli projelerinden biri olacak konut projesinin önümüzdeki yılın Mart ayında lanse edileceği



Anadolu Grubu’nun bugüne kadar pek çok alanda gösterdiği başarıyı gayrimenkul sektörüne taşıyan ve ‘’İş Hayatında Zirve’’ sloganıyla yola çıkan Anadolu Gayrimenkul’un ilk ofis projesi AND, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödülllerinden biri olarak kabul edilen International Property Awards’dan iki “Avrupa Birinciliği” ile döndü. 


AND, “Ticari Yüksek Bina” ve “Ofis Geliştirme” kategorilerinde ödül almaya hak kazandı. 

Yeni başarıları ve 2015 yılı değerlendirmeleri ile birlikte 2016 yılı öngörüleri için basınla bir araya gelen Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta konuşmasında: ‘‘AND ile zamansız, çevresi ile uyumlu, fonksiyonel, kendi ruhu ve kimliği olan bir ofis projesi gerçekleştirmeyi hedefledik. İlk projemiz ile 2014 yılında Dubai’de ‘’Dünyanın En İyi Ofis Projesi’’ ve bu yıl da Londra’da 2 Avrupa birinciliğine birden layık görüldük. Bu ödüller ile birlikte kazanılan uluslararası ödüllerin sayısı 7’ye ulaştı. Tüm bu güzel gelişmeler bizlere özenle attığımız bu adımların doğru yönde atılmış olduğunu gösterdi. Böyle önemli organizasyonlarda ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmaktan ve grubumuzun farklı alanlarda gösterdiği başarılara yenilerini ekliyor olmaktan, hem büyük bir gurur hem de mutluluk duyuyoruz.’’dedi. 


AND Kartal projesi Mart ta satışa çıkacak!


Sektörün iş yapış modeline yeni bir soluk getirmek için çalıştıklarını belirten Ali Baki Usta ayrıca; AND’nin tasarım ve geliştirme sürecinde, ofis kullanıcılarının gerçek ihtiyaçlarını anlamak ve iş yaşamının hızlı gelişim sürecinde zamanın ilerisinde çözümler sunmak amacıyla özel kurum, kuruluş ve üniversite işbirlikleri ile birçok araştırmaya imza attıklarını da dile getirdi.


Yaşamın başladığı ve kiralama sürecinin devam ettiği AND projesinde, ağırlıklı olarak uluslararası firmalar yerlerini alıyorlar.


AND Kartal projesine bakanlıktan onay!



“Anadolu Gayrimenkul’den Kartal’a yeni konut projesi”

Anadolu Gayrimenkul’ün AND projesinin sağladığı başarıların ardından gerçekleştireceği ilk konut projesi ile ilgili bilgiler de paylaşıldı. Kartal’ın en büyük ölçekli projelerinden biri olacak konut projesinin önümüzdeki yılın Mart ayında lanse edileceği açıklandı.


Yeni konut projesi ile ilgili hazırlık sürecinden bahseden Ali Baki Usta; detaylı ve uzun soluklu bir ön hazırlık dönemi sırasında bölgenin özellikleri ve hedef kitlenin ihtiyaçlarına yönelik 9 firma ile 11 araştırmaya imza atmanın yanı sıra konusunda uzman kişi ve kurumlardan danışmanlık alarak detaylı bir ön hazırlık süreci geçirdikleri üzerinde durdu.


Tüm verileri detaylı bir şekilde analiz ederek ve bu analizlerin sonucunda lokasyona ve hedef kitleye en uygun olacak projeyi geliştirmeye çalıştıklarına değinen Usta, dünyaca ünlü bir çok yabancı mimarın katıldığı bir yarışma sürecine girdiklerini ve hem estetik hem de hedef kitleye en uygun çözümü sunan, AND’de olduğu gibi yabancı bir mimari grup ile el sıkıştılarını belirtti.


Anadolu Gayrimenkul’ün yeni konut projesi ulaşım ağlarına yakınlığı, geniş yeşil alanlarla çevrili lokasyonu, adalar manzarası ve yüksek standartları ile Kartal’da sessizlik, konfor ve özlem duyulan bir yaşamı vaat ediyor.


Ali Baki Usta Kartal’daki proje bilgilendirmesi ardından; 2015 yılı değerlendirmelerinden ve 2016 yılı öngörülerinden de bahsetti. 


Yıl içinde gerçekleşen iki seçimle beraber yaşanan siyasi belirsizliklerin, döviz kurlarındaki dalgalanmaların ve jeopolitik  risklerin etkilerine değinen Usta, bu gelişmelerden gayrimenkul sektörünün de etkinlendiğini ifade ederek, bu durumun sektör oyuncularını temkinli davranmaya ittiğini belirtti.


Ali Baki Usta sözlerine; ‘’Son seçimler ve en son açıklanan büyüme rakamları iyimserliği giderek arttıracak. Konut satışlarının 2015 yılında da ivmesini koruduğunu ve yerli ve yabancı yatırımcıların sektöre olan ilgisinin devam ettiğini görüyoruz. Türkiye’de toplam  konut satışlarının 2015 yılı sonunda 2014’ü aşarak, 1 milyon 250 bin adete ulaşması bekleniyor. Yabancılara ise aynı dönemde 5 milyar dolar tutarında 20 bin adet civarında konut satışı gerçekleştirilmesi öngörülmekte.’’ diyerek devam etti.


2016 yılında sektöre olan ilginin artarak devam etmesini beklediklerine değinen Usta, nüfus artışı ve demografik gelişmelerin getireceği doğal talep yanında; kentsel dönüşüm ve buna bağlı yasal düzenlemelerin, büyük ölçekli altyapı yatırımlarının yaratacağı katma değer ile beraber konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceğini öngördüklerini iletti.


Tüketicilerin gerçek ihtiyaçlarını merkeze alarak bu ihtiyaçlara uygun  tasarlanmış markalı konut projelerinin başarılı sonuçlar elde edeceğinden bahseden Usta,  döviz artışları ile beraber yabancı yatırımcıların Türkiye konut pazarına ilgilerinin 2016 yılında da artarak devam etmesini beklediklerini belirtti.


Web: http://www.anadolugayrimenkul.com/


Haber Yeni Şafak gazetesinde şöyle yer aldı:

Yabancıya konut geliri 5 milyar doları bulur

Anadolu Grubu'nun gayrimenkul sektörüne adım attığı AND, Kartal'da gerçekleştireceği konut projesini önümüzdeki yılın Mart ayında tanıtacak. 

Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Baki Usta, yabancılara konut satışının bu yıl 5 milyar doları bulması ve 20 bin adet satış öngörüldüğünü bildirdi.


Usta, düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi: "Son seçimler ve en son açıklanan büyüme rakamları iyimserliği giderek artıracak. Konut satışlarının 2015 yılında da ivmesini koruduğunu ve yerli ve yabancı yatırımcıların sektöre olan ilgisinin devam ettiğini görüyoruz. Türkiye'de toplam konut satışlarının 2015 sonunda 1 milyon 250 bin adete ulaşması bekleniyor. Yabancılara ise aynı dönemde 5 milyar dolar tutarında 20 bin adet civarında konut satışı olur." 


Yeni konut projesine ilişkin hazırlıklardan da bahseden Usta; detaylı ve uzun soluklu bir ön hazırlık dönemi sırasında bölgenin özellikleri ve hedef kitlenin ihtiyaçlarına yönelik 9 firma ile 11 araştırmaya imza attıklarını söyledi. 


Konuta ilgi artarak sürer


2016 yılında sektöre olan ilginin artarak devam etmesini beklediklerine değinen Baki Usta, nüfus artışı ve demografik gelişmelerin getireceği doğal talep yanında; kentsel dönüşüm ve buna bağlı yasal düzenlemelerin, büyük ölçekli altyapı yatırımlarının yaratacağı katma değer ile beraber konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceğini öngördüklerini iletti. 


Tüketicilerin gerçek ihtiyaçlarını merkeze alarak bu ihtiyaçlara uygun tasarlanmış markalı konut projelerinin başarılı sonuçlar elde edeceğini anlatan Usta, döviz artışları ile beraber yabancı yatırımcının Türkiye'ye ilgisinin süreceğini kaydetti. 


Yeni Şafak


Haber Zaman gazetesinde şöyle yer aldı


Anadolu'dan Kartal'a bin 300 konut


Anadolu Grubu'nun şirketlerinden Anadolu Gayrimenkul, sektöre ilk adımını attığı ofis projesi AND Kozyatağı'nın ardından ilk konut projesini de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje için Kartal'ı seçen Anadolu Gayrimenkul, grup şirketlerinin arazisini kullanacak.

 

Kartal'da yükselecek projede bin 300 konut ve ofis alanı yer alacak. Projenin satışlarına Mart 2016'da başlayacaklarını belirten Anadolu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baki Usta, "Kartal'da Adel Kalemcilik'e ait 10 dönüm arsa vardı, ihale ile aldık. Bu ihalede belirlenen bedel üzerinden yine grubumuza ait 45 dönüm arsayı aldık. Net 55 dönüm alanda proje geliştireceğiz. Arsa için 250 milyon lira yatırım yaptık." dedi. 


45 dönüm arazinin tek parsel olduğunu anlatan Usta, bu bölümde konut alanlan yapılacağını, 10 dönümlük diğer alanda ise ofis projesi gerçekleştireceklerini söyledi. İlgi sebebiyle ocak ayında ruhsat aldıklarında ön satış yapabileceklerini kaydetti. 


Anadolu Gayrimenkul, Ankara'da ise 2014'te ihaleyle aldıklan 10 dönüm arazi üzerinde ofis projesi geliştirmek için kolları sıvadı. Asıl büyümek istedikleri alanın ofis olduğunu kaydeden Usta, "36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ilk ofis projemiz AND'de satış yapmadık, mülkü kiralayarak portföyümüzde tutmaya karar verdik. 2015 sonuna kadar yüzde 50 kiralama seviyesine geleceğimizi tahmin ediyorum. Hepsi kiralandığında ise yılda 10 milyon dolarlık kira geliri öngörüyoruz." dedi. 


Dove Chemicals'ın da merkezini AND Kozyatağı'na taşımıştı. 


AND KOZYATAĞl'NA 7 ÖDÜL


AND'nin mimari tasarımının Alman şirket HPP'ye ait olduğunu belirten Usta, "Kentsel dönüşüm kapsamında biblo gibi bir bina yaptık. Projemiz 2014 yılında Dubai'de 'En İyi Ofis' ödülünü aldı. Bu yıl Londra'da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldük. Bunlarla birlikte AND uluslararası alanda 7 ödül kazanmış oldu." dedi. 

Projeleri inşa ederken 'işi şansa bırakmadıklarını' anlatan Usta, yatırım öncesi detaylı pazar araştırmalan yaptıklarına dikkat çekti. Usta, "Kozyatağı'ndaki ilk projemizde 36 araştırma yaptırmıştık. Kartal için de şimdiden 11 araştırma yaptık. Bölge analizinden, hedef kitleye kadar her detayı araştırıyoruz." dedi.


Zaman 





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Anadolu Gayrimenkul, sektöre ilk adımını attığı ofis projesi AND Kozyatağı'nın ardından şimdi de konut projesi inşa etmek için kolları sıvadı. Proje için Kartal'ı radarına alan Anadolu Gayrimenkul, grup şirketlerinin arazisini kullanacak. Kartal'da yükselecek projede bin 300 konut ve ofis alanı yer alacak. Anadolu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baki Usta, "Kartal'da grubumuzun, büyük bölümü Anadolu Isuzu'ya ait olan 170 dönüm arsası vardı. Bunun bir kısmı için 2013'te ihale yapıldı. Biz ihaleyi kaybettik ve 3'te biri kadar alan Esas Holding'e geçti. Sonra o bölgede Adel Kalemcilik'in 10 dönüm arsası için olan ihaleyi kazandık. Bu ihalede belirlenen bedel üzerinden yine grubumuza ait 45 dönüm arsayı aldık. Net 55 dönüm alanda proje geliştireceğiz. Arsa için 250 milyon lira yatırım yaptık" dedi. 45 dönüm arazinin tek parsel olduğunu anlatan Usta, bu bölümde konut yapılacağını, 10 dönümlük kısımda ise ofis projesi gerçekleştireceklerini söyledi. 


En iyi ofis ödülünü aldı


Ankara'da 10 dönüm arazi üzerinde ofis projesi hayata geçireceklerini açıklayan Usta, asıl büyümek istedikleri alanın da bu olduğunu kaydetti. Usta, "İlk ofis projemiz AND'de satış yapmadık, mülkü kiralayarak portföyümüzde tutmaya karar verdik. 2015 sonuna kadar yüzde 50 kiralama seviyesine geleceğimizi tahmin ediyorum. Hepsi kiralandığında ise yılda 10 milyon dolarlık kira geliri öngörüyoruz" dedi. AND'nin mimari tasarımının Alman şirket HPP'ye ait olduğunu belirten Usta, "Projemiz 2014'te Dubai'de 'En İyi Ofis' ödülünü aldı" diye konuştu. 


Bu haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Anadolu Grubu’nun şirketlerinden Anadolu Gayrimenkul, sektöre ilk adımını attığı ofis projesi AND Kozyatağı’nın ardından ilk konut projesini de hayata geçirmeye hazırlanıyor.


Proje için Kartal’ı seçen Anadolu Gayrimenkul, grup şirketlerinin arazisini kullanacak. Kartal’da yükselecek projede 1300 konut ve ofis alanı yer alacak. Projenin satışlarına Mart 2016’da başlayacaklarını belirten Anadolu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baki Usta, şunları söyledi:


“Kartal’da grubumuzun, büyük kısmı Anadolu ISUZU’ya ait olan 170 dönüm arsası vardı. Bunun bir kısmı için 2013 yılında ihale yapıldı. Biz ihaleyi kaybettik ve 3’te biri kadar alan Esas Holding’e geçti. Sonra o bölgede Adel Kalemcilik’in 10 dönüm arsası için yapılan ihaleyi kazandık. Bu ihalede belirlenen bedel üzerinden yine grubumuza ait 45 dönüm arsayı aldık. Net 55 dönüm alanda proje geliştireceğiz. Arsa için 250 milyon lira yatırım yaptık.”


Ofis de olacak


45 dönüm arazinin tek parsel olduğunu anlatan Usta, bu bölümde konut alanları yapılacağını, 10 dönüm olan kalan kısımda ise ofis projesi gerçekleştireceklerini söyledi. Yoğun ilgiyle karşılaştıklarını dile getiren Usta, bu nedenle ocak ayında ruhsat aldıklarında ön satış yapabileceklerini kaydetti. 


Ankara’da ise 2014 yılında ihaleyle aldıkları 10 dönüm arazi üzerinde ofis projesi hayata geçireceklerini açıklayan Usta, asıl büyümek istedikleri alan olan ofis yatırımlarına devam edeceklerini söyledi. Usta, “36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ilk ofis projemiz AND’de satış yapmadık, mülkü kiralayarak portföyümüzde tutmaya karar verdik. 2015 sonuna kadar yüzde 50 kiralama seviyesine geleceğimizi tahmin ediyorum. Hepsi kiralandığında ise yılda 10 milyon dolarlık kira geliri öngörüyoruz” dedi. 


7 ödül aldı


AND’nin mimari tasarımının Alman şirket HPP’ye ait olduğunu belirten Usta, “Kentsel dönüşüm kapsamında biblo gibi bir bina yaptık. Projemiz 2014 yılında Dubai’de ‘En İyi Ofis’ ödülünü aldı. Bu yıl Londra’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldük. Bunlarla birlikte AND uluslararası alanda 7 ödül kazanmış oldu” diye konuştu.


Projelerinde ‘işi şansa bırakmadıklarını’ anlatan Usta, yatırım öncesi detaylı pazar araştırmaları yaptıklarına dikkat çekti. Usta, “Kozyatağı’ndaki ilk projemizde 36 araştırma yaptırmıştık. Kartal için de şimdiden 11 araştırma yaptık. Bölge analizinden, hedef kitleye kadar her detayı araştırıyoruz” dedi.


Milliyet


Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Anadolu Grubu bünyesindeki Anadolu Gayrimenkul’un ilk ofis projesi AND, International Property Awards’dan iki 'Avrupa Birinciliği'yle döndü.


AHD'nin 'Ticari Yüksek Bina' ve 'Ofis Geliştirme' kategorilerinde ödül aldığını söyleyen Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, "İlk projemizle 2014'te Dubai’de 'Dünyanın En İyi Ofis Projesi' ve bu yıl da Londra’da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldük’" değerlendirmesini yaptı.



Akşam




Haber Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Aanadolu Grubunun şirketlerinden Anadolu Gayrimenkul, sektöre ilk adımını attığı ofis projesi AND Kozyatagı'nın ardından ilk konut projesini de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje için Kartal'ı seçen Anadolu Gayrimenkul, grup şirketlerinin arazisini kullanacak. Kartal'da yükselecek projede bin 300 konut ve ofis alanı yer alacak. Projenin satışlarına Mart 2016'da başlayacaklarını belirten Anadolu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Baki Usta, "Kartal'da Adel Kalemcilik'e ait 10 dönüm arsa vardı, ighale ile aldık. Bu ihalede belirlenen bedel üzerinden yine grubumuza ait 45 dönüm arsayı aldık. Net 55 dönüm alanda proje geliştireceğiz. Arsa için 250 milyon lira yatırım yaptık" dedi. 



Meydan


Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Anadolu Grubu'nun şirketlerinden Anadolu Gayrimenkul'un ilk ofis projesi AND, en prestijli gayrimenkul ödülllerinden biri olan International Property Awards'dan iki "Avrupa Birinciliği" ile döndü. Proje "Ticari Yüksek Bina" ve "Ofis Geliştirme" kategorilerinde ödül almaya hak kazandı. Genel Müdür Ali Baki Usta, Kartal'a yeni konut projesi plandıklarını belirtti. Toplantıya Proje Geliştirme Müdürü Batuhan Tarkan da katıldı. 


Bugün



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

TİCARİ gayrimenkul ve ofis projelerini hayata geçirmek için Anadolu Grubu çatısı altında 2011 yılında kurulan Anadolu Gayrimenkul, konut üretmeye hazırlanıyor. Kozyatağı'ndaki projenin ardından Kartal'da karma bir proje hayata geçirecek olan firma, Mart 2016'da yeni projesini tanıtacak. 

Bin 595 adet konut, 42 adet ofis ve 35 adet dükkandan oluşacak AND Kartal Projesi için hazırlıklarım sürdüren Anadolu Gayrimenkul projeye 232 milyon lira yatırım yapmayı planlıyor. 

Dün gazetelerin emlak editörleriyle bir araya gelen Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, "9 firma ile 11 araştırmaya imza attık. Bölgenin özellikleri ve hedef kitlenin ihtiyaçlarım dikkate alarak projemizi geliştirdik" dedi. Tasarım için uluslararası bir yarışma düzenlediklerini ve yabancı bir mimari grupla el sıkıştıklarım belirten Usta, "Anadolu Gayrimenkul'ün yeni konut projesi ulaşım ağlarına yakınlığı, geniş yeşil alanlarla çevrili lokasyonu, adalar manzarası ve yüksek standartlan ile Kartal'da özlem duyulan bir yaşamı vaat ediyor" dedi.

Sözcü


Haber Yeni Yüzyıl gazetesinde şöyle yer aldı

2016 yılında konut sektöründe beklenen yüksek ivme Anadolu Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki kolu Anadolu Gayrimenkul'u de konut alanına yöneltti. 

2011'in sonunda sektöre ofis alanları inşa etmek için giren Anadolu Gayrimenkul, Kozyatağı'nda yükselttiği AND projesiyle ilk adımı attı. Ofis alanında büyümeye devam edeceklerini belirten Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, 2016 yılında ofise 'konut' arası vereceklerini açıkladı. 

Yeni yılla birlikte Kartal ve Ankara'da yeni projeler gerçekleştirecekleri bilgisini veren Usta, ödüllü projeleri AND ve 2016 yılı hedefleri için düzenlenen basın toplantısında Kartal'da bin 300 konutun yer alacağı projeyle ilk kez konut alanında proje yapacaklarını bildirdi. 

ÇED raporu sızdı, talep arttı


Anadolu Isuzu ve Adel'e ait olan 55 dönümlük araziyi satın aldıklarım ifade eden Usta, "Bu arazide Isuzu'dan aldığımız 45 dönümlük tek parsel olan bölüme konut inşa edeceğiz. Adel'den aldığımız 10 dönümlük alana ise ofis yapacağız. Arazileri toplamda 250 milyon lira bedelle aldık. Kartal'ın en büyük ölçekli projelerinden olacak yapının lansmanını 2016 yılının Mart ayında yapacağız. Kartal projesinin ilginç tarafı ise ÇED raporunun sızmasının ardından duyulan yüksek talep oldu. Şimdiden başvuran müşteri adaylarımız var, onlara öncelik tanımak istiyoruz. Ruhsatı aldıktan sonra ocak ayı ortalarından itibaren ön talep sürecini başlatacağız. Proje Kartal Adliye Sarayı'nı geçtikten sonra E-5'in deniz tarafında yer alacak. Lokasyonuyla oldukça değer kazanacak" dedi. 2016'nın ikinci yarısında hayata geçecek  Ankara  projesi için de 10 dönümlük bir arsa aldıklarını belirten Usta, burada ofis projesi yapılacağının bilgisini verdi. 

'2016 daha iyi olacak'


Seçimlerin ardından gelen siyasi istikrar ortamının ekonomide olumlu sinyallere dönüştüğünü belirten Usta, "Yaşanan birtakım jeopolitik problemler var, sorunların 2016 yılı ortalarına kadar yumuşayacağına ve gayrimenkul sektörü için daha iyi bir yıl olacağına inanıyorum" diye konuştu. 


AND, Avrupa birincisi oldu!


Anadolu Gayrimenkul'un ilk ofis projesi AND, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen International Property Awards'dan iki Avrupa Birinciliği ile döndü. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ali Baki Usta, "ilk projemiz ile 2014 yılında Dubai'de 'Dünyanın en iyi ofis projesi' ve bu yıl da Londra'da 2 Avrupa birinciliğine layık görüldük. Bu ödüllerle birlikte kazanılan uluslararası ödül sayısı 7'ye ulaştı. Tüm bu güzel gelişmeler bizlere özenle attığımız adımların doğru yönde atılmış olduğunu gösterdi. Böyle önemli organizasyonlarda ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmaktan ve grubumuzun farklı alanlarda gösterdiği başarılara yenilerini ekliyor olmaktan, hem k mutluluk duyuyoruz" dedi.

Yeni Yüzyıl





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

Anadolu Grubu iştiraki Anadolu Gayrimenkul Kartal'da yeni bir proje inşa edecek. AND Kartal adıyla lanse edilen projenin Mart'ta satışa çıkması planlanıyor. Projede yaklaşık bin 500 konut ve ticari birimler yer alacak. İlk satışlar ise Ocak ayında Anadolu Grubu çalışanlarına yapılacak. Anadolu Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, Kartal'ın yanı sıra Ankara'da da 10 dönüm arazi alımı yaptıklarını ifade etti. Ankara projelerine 2016'nın ikinci çeyreğinde başlamayı planladıklarını da belirtti. Anadolu Gayrimenkul'ün ilk projesi olan AND Kozyatağı projesi ile uluslararası dalda 7 ödül aldıklarını vurgulayan Usta, projede yaşamın başladığı ve kiralamaların ise devam ettiğini sözlerine ekledi

Posta



Haber Vahdet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ANADOLU Gayrimenkul'ün merakla beklenen projesi AND Kartal'da lansman öncesi satışlar 26 Ocak'ta başlıyor. Anadolu Grubu'nun 2011 yılında kurduğu Anadolu Gayrimenkul, ilk yatırımı AND Kartal için düğmeye bastı. Bir süredir ön talep toplanan AND Kartal projesinde lansman öncesi satışlar 26 Ocak'ta başlıyor. Sınırlı sayıda daireler öncelikli olarak şirket çalışanları ve ön talepte bulunanlar için satışa sunuluyor. Ön talepte bulunan kişiler, randevu ile satış ofisine davet ediliyor. Tamamlandığında 5 bin 500 kişinin yaşayacağı AND Kartal projesi Kartal Adliyesi'ne 600 metre, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1,3 kilometre mesafede yer alıyor. 


Vahdet


Geri Dön