18 / 04 / 2024

Andreas Hohlmann: Tüm belirtiler tatırımcılara çantanı al, Türkiye'ye git diyor!

Andreas Hohlmann: Tüm belirtiler tatırımcılara çantanı al, Türkiye'ye git diyor!

Sur Yapı, Perakende Günlerinde Axis İstanbul ve Marka Rezidans'ı görücüye çıkardı. Her iki proje için işbirliği anlasmasına imza atan ECE Türkiye Genel Müdürü Hohlmann "Tüm belirtiler yatırımcılara 'çantanı al, Türkiye'ye git' diyor" diye konuştu.



BİRÇOK yatırımcının bir araya gelerek network sağladığı Perakende Cünleri'ne katılan AVM işletmeciliğinin önemli ismi olan ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann, Türkiye'nin demografikyapısı nedeniyle AVM sayısının hâlâ çok gerilerde olduğunu belirterek, "Büyüyen bir perakende pazarı var, tüketmeyi arzulayan bir genç nüfus var" dedi. Hamburg'un Bursa'nın yarısı kadar olduğunu ancak 20'nin üzerinde AVM olduğunu Türkiye'de hâlâ AVM sayısı konusunda geride olduğunu söyledi. Perakende sektörü ve onunla bağlantılı bazı sektörler için Türkiye'nin şu an dünyadan en hızlı ve en istikrarlı şekilde büyüyen pazarı olduğunu belirten Hohlmann "Bütün belirtiler yatırımcılara şunu söylüyor. Çantanı al ve Türkiye'ye git" dedi. 


İki projesini tanıttı Öte yandan ECE Türkiye ve Sur Yapı , İstanbul ve Bursa'da hayata geçecek olan iki yeni alışveriş merkezi projesini Perakende Günleri'nde görücüye çıkardı. Toplam yatırım hacimleri yaklaşık 1.1 milyar dolar olan Axis İstanbul Ofis ve Alışveriş Merkezi ile Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi karma projelerinde ECE Türkiye, alışveriş merkezlerinin konsept optimizasyonunu, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlenecek. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas "AVM projelerindeki başarılarıyla tanınan ECE Türkiye ile güçlerimizi birleştirme kararı aldık. 

Hedeflerimize ulaşmamızda ECE Türkiye'nin bize katkısının büyük olacağına inanıyorum" diye konuştu. 


Star


Geri Dön