27 / 04 / 2024

Anel İş Merkezi'nin yeni kiracısı Çelebi Holding oldu!

Anel İş Merkezi'nin yeni kiracısı Çelebi Holding oldu!

İstanbul Ümraniye’deki A sınıfı akıllı ofis binası Anel İş Merkezi’nde yaklaşık 8,000 m2’nin yeni kiracısı PROPIN Property Investment Consultancy aracılığıyla Çelebi Holding oldu



Havacılık başta olmak üzere, liman işletmeciliği, güvenlik, turizm ve taşımacılık ile zincir restoran işletmeciliği alanlarında hizmet veren Çelebi Holding, PROPIN Property Investment Consultancy aracılığıyla Ümraniye’deki Anel İş Merkezi’nde yaklaşık 8,000 m2 ofis alanı kiraladı. 

Akıllı bina özellikleriyle talebin ilgi odağı olan Anel İş Merkezi’nin ofis ve mağaza alanları Propin Property Investment Consultancy tarafından tek yetkili olarak  pazarlanıyor. Anel İş Merkezi’nde elektrik enerjisinin bir bölümü güneş panellerinden elde ediliyor.  Lavabo atık, yağmur ve zemin drenaj sularının ön arıtma sonrasında klozetlerde kullanılması düşüncesiyle de sarfiyat minimuma indiriliyor. Çalışanların, bahçenin oksijeninden ve ışığından olabildiğince faydalanabilmesine olanak veren bir mekan olarak tasarlanan iş merkezinin çeşitli bölümlerde 2 kat yükseklikte kış bahçeleriyle birlikte açık pergolalı yeşil bölümler mevcut.
Orange Telecom, SAP, Nycomed, Redbull, Watsons ve Çelebi Holding gibi sektöründe öncü firmaların kiralama yaptığı Anel İş Merkezi’nde yapılan son kiralamalarla beraber doluluk oranı %80’in üzerinde.

Giriş katta yer alan mağaza alanlarında halihazırda yer alan kafe ve sanat galerisi yanında yakında hizmet vermeye başlayacak olan 550 m2 büyüklüğünde restoran alanı bulunuyor. Kalan mağaza alanları için de görüşmeler sürdürülüyor.
Anel İş Merkezi’nde kalan son ofis ve mağaza alanlarının aktif pazarlama çalışmaları PROPIN Property Investment Consultancy tarafından yürütülmeye devam ediliyor.


Geri Dön