19 / 04 / 2024

Anemon Oteller Zinciri Manisa'da müze yapacak!

Anemon Oteller Zinciri Manisa'da müze yapacak!

Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Manisa'ya bir müze kazandıracak. İsmail Akçura Manisa'ya ve Türkiye'ye söz verdikleri 10 milyon lira bedelli müze inşaatına ağustos ayında başlayacaklarını açıkladı.



Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Manisa'ya bir müze kazandıracak. Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın katıldığı bir radyo programına telefonla bağlanan İsmail Akçura, projenin hazır olduğunu ifade ederek, Manisa'ya ve Türkiye'ye söz verdikleri 10 milyon lira bedelli müze inşaatına ağustos ayında başlayacaklarını açıkladı. Programda dinleyicilerden gelen soruları da yanıtlayan Vali Bektaş, tarım, sanayi ve turizm alanlarında yapılan çalışmaları anlattı. Manisa'nın tarım ve sanayinin yanı sıra turizm ve özellikle inanç turizmi açısından büyük potansiyele sahip olduğunu belirten Bektaş, oluşturdukları Turizm Danışma Kurulu'nun eksiklikleri tespit edeceğini ve çalışmaların bu doğrultuda devam edeceğini açıkladı.


"Kirlilik ortadan kalkacak"

Programda Gediz'in temizliğiyle ilgili yapılan çalışmaları da aktaran Bektaş, "Çalışmalarına başladığımız organik tarımın yaygınlaştırılmasıyla bu kirlilik ortadan kalkacak. 11 belediyenin atık suyu artık arıtılarak Gediz'e akıtılıyor. Dericilerle de bir araya gelip belediye ile anlaştığımız konuyu kendilerine tebliğ edeceğiz" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön