28 / 03 / 2024

Anfaş Hotel Equipment Fuarı, ziyaretçi portföyünü genişletiyor!

Anfaş Hotel Equipment Fuarı, ziyaretçi portföyünü genişletiyor!

Antalya Expo Center'da düzenlenecek 26. Anfaş Hotel Equıpment Uluslararası Konaklama Ve Ağırlama Ekipmanları ihtisas Fuarı, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisini ağırlayacak.



Antalya'da 21-24 Ocak 2015 tarihlerinde Expo Center'da düzenlenecek 26. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuan'na, bu yıl yurt dışından 150'nin üzerinde otelin yöneticisi katılacak. 


25 yıldır Türkiye'nin her yerinden konaklama ve ağırlama tesislerinin tüm ekipman ve hizmetlerini karşılamak için tercih ettikleri Anfaş Hotel Equipment Fuarı, her geçen yıl ziyaretçi portföyünü genişletiyor. Geçen yıl 30 binin üzerinde profesyonelinin izlediği Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nı bu yıl yurt dışından çok sayıda otelin yöneticisi ziyaret edecek. Anfaş Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık, bu yıl Rusça konuşan özel bir ekibi Avrasya ülkeleri ve Türk Cumhuriyetlerine gönderdiklerini belirterek,"Oralarda özellikle yapım aşamasında olan ya da renovasyon sürecine giren otellerle birebir görüşmeler yapılarak 26. Anfaş Hotel Equipment Fuan'na davetler gerçekleştirildi. Bu coğrafyadaki turizmciler Türkiye'den ekipman almayı tercih ediyorlar. 

Ortak görüş Türkiye'nin yalan oluşu , güvenilirliği ve ucuza kaliteli mal satması. Tabii ki Türkiye'nin aynı zamanda bir turizm ülkesi olması konaklama ve ağırlama ekipmanları konusunda gelişmemize etki etmiş durumda" dedi. 


Fuar Direktörü Arzu Yüngül ise bu yıl katılımcıların fuarda yabancı otel yöneticileri ile yüz yüze görüşme şansı yakalayacaklarını ifade ederek şunları söyledi: "Mesela 2015 Avrupa Olimpiyat Oyunlan'na ev sahipliği yapacak olması nedeniyle turist hareketliliğine hazırlanan Bakü'nün 2 yıldır yapılanma sürecine giren Business City bölgesinde yer alan oteller ve Bakü'nün en büyük otellerinden Four Seasons Hotel, JW Marriott Absheron Hotel, Bakü Kempinski Hotel, Hyatt Regency Bakü Hotel, Fairmont Hotel yöneticileri Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nı özellikle housekeeping ekipmanları, buklet malzemeleri ve mutfak,servis ekipmanları satın alması yapmak için ziyaret edeceklerini bildirdiler. Gürcistanın başkenti Tiflis'in otelleri de Anfaş Hotel Equipment Fuarında ziyaretçi olacaklar Marriott Tiblis Hotel, Courtyard Marriott Hotel ,Tiflis Radisson Blue ve yapım aşamasmda olan Tiflis İntercontinental ve yenilenmeye giren Sheraton Hotel bu otellerden bazıları. Son yıllarda artan turizm ve casino yatırımlanyla öne çıkan Batum'un şehir merkezinde bulunan ve inşaatına yeni başlanan Crovvn Plaza yenilenmeye girecek butik otel Batum Plaza, yapımı tamamlanmak üzere olan Hilton Batum ve Babillon Plaza Hotelleri yönetim kadrolanyla 26. Anfaş Hotel Equipment Fuarı'nı ziyaret edecekler." Her yıl 35.000'in üzerinde profesyonel ziyaretçi ağırlayan Anfaş Hotel Equipment Fuan'nda son 2 yıldır katılımcı firmaların ziyaretçiyle önemli ticari bağlantılar kurmasını sağlayan VIP İkili İş görüşmeleri düzenlendiğini de belirten Arzu Yüngül, 'Yurt dışından gelen otel yöneticilerini özel randevulu olarak ve VIP salonda düzenlenen görüşme programıyla katılımcı firmalarla birebir görüştüreceğiz" dedi. 


Anfaş Hotel Equipment 2015 Fuan'nda Balkan otellerinin de ziyaret edeceği belirtilirken, 5 binin üzerinde yeniden yapılanma sürecine girmiş oteliyle Arnavutluk, Makedonya, Kosova, Sırbistan ve Bosna Hersek'in 80 kişilik heyetle fuan ziyaret edecekleri bildirildi. Balkan ülkelerinin yeni oteller inşa ederek ve mevcut otelleri de restore ederek turizm çıtalarını yükseltme hedefinde oldukları da ifade edildi. 


Hürses


Geri Dön