25 / 04 / 2024

Anıttepe Yüzme Havuzu yıkılıyor mu?

Anıttepe Yüzme Havuzu yıkılıyor mu?

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Niyazi Er, Anıttepe Yüzme Havuzunun, sağlıklı bir yapıya sahip olmadığını, bu nedenle de kapatma kararı aldıklarını söyledi...



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Şube Müdürü Niyazi Er, Anıttepe Yüzme Havuzunun, sağlıklı bir yapıya sahip olmadığını, bu nedenle de kapatma kararı aldıklarını söyledi. 


Yenisi için inşaat başlayacak Er, yaptığı açıklamada, havuzun bulunduğu binaya "dayanıklılık raporu" verilmediğini ve kapatma kararının ise tamamen güvenlik nedeniyle alındığını belirterek, "Aynı yere yeni bir havuz yapılacak, projelendirmesi başladı. Alanın zemini kontrol ediliyor, uygunluğuna bakılıyor. Bir plan çıkarılacak ve ardından yeni havuzun inşasına başlanacak" diye konuştu. 


"Sıkıntıyı biliyoruz" Niyazi Er, havuzun kapatılmasıyla ils^ili kulüplerden gelen tepkilerle ilgili olarak, "Kulüplerin sıkıntıya girdiğini biliyoruz ancak şu an onlara gösterecek başka bir havuzumuz yok. Mamak Belediyesi'nin Topraklık'taki havuzunu ya da üniversitelerin havuzlarım kullanabilirler. İlk etapta kendi girişimleriyle çözüm üretmeleri gerekiyor, ilerleyen dönemlerde İl Müdürlüğü olarak bizler de elimizden gelen yardımı göstereceğiz" ifadelerini kullandı.



Milliyet Ankara 





Geri Dön