18 / 04 / 2024

Ank Mekanik İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Ank Mekanik İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yüksel Güven imzasıyla kuruldu.



Ank Mekanik İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yüksel Güven imzasıyla  kuruldu. 


Ank Mekanik İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar,fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak.  2. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon, ve onarım yapmak. 3. Her türlü özel ve resmi kurum ve kuruluşlara ait konut, fabrika, atölye ve binaların iç ve dış cephe süsleme söve, çatı izolasyonu işlerini yeniden veya onarımı  yapmak, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4. İnşaat ve mekanik işleri yapmak. Şirket yukarıdaki işlerden başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişmek istendiği takdirde genel kurul kararı aldıktan sonra bu işleri yapabilecektir. 



Geri Dön