19 / 04 / 2024

Anka Armutlu Evleri devremülke çevrildi: sezonluk 10 bin liraya!

Anka Armutlu Evleri devremülke çevrildi: sezonluk 10 bin liraya!

Firma: Anka Yapı

Proje: Armutlu Termal Yazlık Evleri

Yalova-Armutlu'da hayata geçirilen Armutlu Termal Evler projesi artık devremülk olarak hizmet verecek. Projede sezonluk fiyatlar 10 bin liradan başlangıç gösteriyor...




Anka Yapı tarafından yapılan açıklamada Armutlu Termal Evler projesinin artık devremülkleştiği belirtildi. İstanbul’da pek çok merkezi lokasyonlarda konut üreten Anka Yalova Armutlu’da yaptığı Termal evlerle Armutlunun yaşam kalitesine yükseltti.Anka Armutlu Termal evleri İstanbul’a Bostancıdan ve Yenikapı’dan bir saat mesafede deniz otobüsüyle ulaşılabilen İstanbul’un bir ilçesi gibi yakın bir ulaşım imkanı vardır.Yada arabayla Pendik ve Yenikapıdan feribotlarla Yalovaya geçip yenilenen Yalova-Armutlu yoluyla 35dklık mesafede güzel manzaralar seyredilip Armutluya varılıyor.


Anka Yapı'nın açıklaması şu şekilde:  Armutlu’nun dikkat çeken bir çok güzelliği var Devre mülklerde kaplıca suları var ve rüzgar enerjisiyle kendi enerjimizi üretiyoruz. Projemiz Yalova üniversitesine bitişik .Projemiz denize çok yakın mesafede olup yaz aylarında rahatça denize girilebiliyor.Projenin arka tarafından 1-2 km gidildiğinde  özel avlak alanları vardır burası balıkçılık aynı zamanda dalgıçlık klüplerinin çalışabileceği alanlardır.1+1’den 4+2’e kadar devre mülk alanlarımız vardır.


Projemizden aynı zamanda onbeş günlük devre mülk alabiliyorsunuz bu devre mülklerin fiyatları o kadar yüksek değil sezonuna göre 10.000 TL -15.000TL arasında değişiyor bunlarıda müşterilerimizin 48 ay vadeye kadar ödeme şansı oluyor buda aylık 190TL-395TL arasında taksitlerde  ödeme imkanı olur.Böylece 15 gün rahat tatil yapılabilecek kaplıcalı ve etrafında birçok aktivite içeren klüpler bulunan bir yere sahip olma imkanı kazanıyor .


Müşterilerimiz tapularını bizden ömür boyu alıyor ve sonraki nesillere geçebilecek şekilde kullanabiliyorlar belli bir yılda bitmesi gibi bir durum söz konusu değil.1+1,2+1,3+1 daireler ve 2+2,3+2 Zemin ve Çatı Dublex dairelerimizin tamamının içinde banyolarda termal su imkanı vardır.Projemizde iki tane termal kapalı havuz vardır bunlar bay,bayan,çocuk şeklinde ayrı olarak ayrılmış durumdadır.10.000 devremülk içeren Armutlu projemiz Haziran 2014 ten itibaren hizmete açılacaktır.


Telefon: 444 38 99 

Web adresi: http://www.ankagyo.com/proje/armutlutermalyazlikevi 





projeye sor



Geri Dön