28 / 03 / 2024

Anka Eğitim Kurumları Sakarya'da ortaokul açacak!

Anka Eğitim Kurumları Sakarya'da ortaokul açacak!

Profesör Dr. Murat Tosun'un, eğitim politikaları ve geleceğini şekillendirdiği Anka Eğitim Kurumları Ortaokul 5.6.7 ve 8. sınıflar için, Ortaokulu Şehrin en güzide yerinde açıyor.



Gün geçtikçe yeni atılımları ve profesyonel çalışmalarına, yenilerini katan kurum, velilerin yüksek talebi ile Ortaokul açma yönünde de anlaşmaya vardı. Prof. Dr. Murat Tosun daha iyi hizmet vermek, Sakarya halkına eğitim anlamında daha yüksek katkı sağlamak amacı ile eğitim hamlelerine devam edeceğini söyledi. Açıldığı günden bu güne başarılarıyla adından sıkça bahsettiren Anka Eğitim Kurumları, eğitimde bir hamle daha atarak Anka Ortaokulu için imzaları attı.15 yıldır eğitim sektöründe birçok çalışma gerçekleştiren kurum, Anka Anadolu Lisesinin ardından, ortaokul açılışı ile eğitimde bu alanda da şehrimizde çalışmalar gerçekleştirecek.


Beklentiler


İlk olarak açtığı Anadolu Lisesinde kontenjanlarını hızla dolduran Anka, beklentilere cevap vermek için, Ortaokulu da açıyor. Tahminlerden daha hızlı bir büyüme gerçekleştiren Anka Eğitim Kurumları, kısa sürede yüksek talep sonucu, Ortaokul 5.6.7.8 sınıflar için TEOG odaklı olacak kurumu 2016-2017 yılı için açıyor. Rehberlik çalışmaları, Eğitim Koçluğu, Eğitim Programları ve Sosyal sorumluluk projeleri ile örnek çalışmalar gerçekleştiren kurum, ortaokul da yapılacak olan çalışmalarda da iddialı. Ön kayıtlar için görüşmelere başlayan Anka Eğitim Kurumları, yeni Ortaokul içinde Anadolu Lisesindeki başarısını taçlandıracağı umudu yüksek.Anka Eğitim Kurumlarının Kurucusu Prof. Dr. Murat Tosun ve Liseler Müdürü Yunus Emre Ersoy, gazetemize yaptığı ziyarette, hedeflerini, eğitim de gelinen noktayı değerlendirdiler.



Yenigün


Geri Dön