18 / 04 / 2024

Anka Park ne zaman açılıyor?

Anka Park ne zaman açılıyor?

Anka Park ne zaman açılıyor sorusuna Ağustos ayında açılacak yanıtını verebiliriz. Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi arazisinde inşa edilen Ankapark şantiyesi dün itibari ile geziye açıldı...




Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi arazisinde inşa edilen ANKA Park projesi  1 milyon 200 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Anka Park ne zaman açılıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Anka Park ne zaman açılıyor sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Anka Park'ta 16 bin 100 metrekare kapalı alan ve 1 milyon 46 bin 600 metrekare açık alan bulunuyor.


Anka Park ne zaman açılıyor?

Anka Park ne zaman açılıyor sorusuna Ağustos ayında açılacak yanıtını verebiliriz. Ankapark şantiyesi dün itibari ile geziye açıldı


Anka Park detayları!

 Tema Park içerisinde 10.000 metrekare alanı kapsayan Anadolu Bulvarına paralel 900 metre ray uzunluğuna sahip ve 35 metre yüksekliğe ulaşabilen Türkiye içerisinde ve Orta Doğuda ülkeleri arasında ilkler listesinde yer alacak Roller Coaster bulunacak.


- Tema Park alanında 75 metre yüksekliğinde, düşme ve yükselme hareketi yapacak adrenalin yüklü Kule Modeli eğlence ünitesi yer alacak. 


- Tema Park alanında Türkiye’de bir ilk olacak 2 bin 100 metrekare alana sahip, yüksekliği 30 metre olan Uçan Sinema yer alacaktır. Bu uçan sinema 160ºküresel özel metal ekranda gösterilecek özel bir film şöleni ile farklı bir deneyim sunacak.


- Tema Park alanında 100 bin metrekarelik dev gölet ile birlikte kurgulanacak Jet Ski Coaster  Ankara  turizmine renk katacak.


- Tema Park alanında 10.000 metrekarelik alana sahip Rafting Sahası yer alacak 


- 15 adet dinozor en küçüğü 4 metre en büyüğü 11 m parkın genelinde insanları karşılayacak.





Geri Dön