23 / 04 / 2024

Anka Vinç, yılda 150 vinç üretiyor!

Anka Vinç, yılda 150 vinç üretiyor!

Kemalpaşa OSB'de 4 bin metrekare üzerine kurulu tesislerinde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Anka Vinç Genel Müdürü Güray Güler, "Vinç, tank, kazan, çelik konstrüksiyon ve özel imalat çelik projelerimiz ile yolumuza devam ediyoruz




Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde 4 bin metrekare üzerine kurulu tesislerinde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Anka Vinç Genel Müdürü Güray Güler, "Vinç, tank, kazan, çelik konstrüksiyon ve özel imalat çelik projelerimiz ile olumuza devam ediyoruz. Sektörde 20 yılı doldurduk. İş kolumuz itibarıyla işlerin büyük bölümü şantiye alanında yapılıyor. Yüda 100-150 adet arası vinç sistemi üretiyoruz. Ayrıca yüda bin 5002 bin ton dolayında malzeme üe çelik konstrüksiyon imalatı kapasitesine sahibiz" dedi. 

Portal, topal, pergel, tavan ve özel vinç üretimi ile ilgili' bilgi veren Anka Vinç Genel Müdürü Güray Güler, "Su ve yağ tankları, kimyasal madde tankları üe silo, bunker ve özel imalatlar da yapıyoruz. Çelik konstrüksiyon ve çatı imalatları da yapümakta olup, konusunda uzmanlaşmış, eğitimci vasfına ulaşmış tecrübeli 35 kişilik ekibimizle kalitemizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz" dedi. 

Türkiye geneline hizmet verdiklerine dikkat çeken Güler, "Daha önce profesyonel yönetici olarak Türkiye'nin çok çeşitli yerlerinde vinç, çelik konstrüksiyon, tank ve kazan projeleri hayata geçirdim. 

Şimdiye kadar 2 binin üzerinde vinç yaptım. Keskinoğlu için su tankı ve yem süosu, Abalıoğlu için su tankı, kaldırma makineleri, Türkiye'nin en büyük yemeklik yağ üreticüerinden Orkide'ye çelik konstrüksiyon ve ham yağ tankları imal ettik. Ayrıca Has Prefabrik Beton Kalıpları, Karabağlar Belediye binası ve Tınaztepe'de bulunan TOKİ'mn yapmış olduğu bin kişilik kız öğrenci yurdunun çelik işlerini yaptık" kalması. Bir diğer neden de yerli malzeme şeklinde konuştu. üreticilerinin artık kalitede pek çok yaAnka Vinç'in her türlü imalatta müm- bancı markanın önüne geçmiş olması. Ankün olduğunca yerli parçalar kullandığı- cak Türkiye'de üretilmeyen parçalar varsa m anlatan Güray Güler, şunları kaydetti: yabancı markalan kullanıyoruz. Bunların "Bunda da temel amacımız üretilen kat- da çoğu yabancı lisansla Türkiye'de üretima değerin, ödenen verginin Türkiye'de len ürünler." 


Dünya


Geri Dön