26 / 04 / 2024

Anka Yapı Evim Kadıköy satılık!

Anka Yapı Evim Kadıköy satılık!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Anka Yapı Evim Kadıköy satılık konutların fiyatları ve ödeme planlarıyla ilgili tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor



Evim Kadıköy projesi 2500 konutla 3 etap halinde Fikirtepe'de yükseliyor. Anka Yapı'nın hayata geçirdiği Anka Evim Kadıköy projesi 70 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılıyor. Anka Yapı  Evim Kadıköy  satılık konutların fiyatları ve ödeme planı haberimizde yer alıyor. 


Anka Fikirtepe Evleri'nde konutların alanları 39 ile 120 metrekare arasında değişiyor. Konutlar ise 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Anka Yapı Evim Kadıköy Evleri'nin ilk etabında 550 konut yer alıyor. 


Anka Yapı Evim Kadıköy satılık!


Anka Yapı Evim Kadıköy satılık konutların metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan ve normal fiyatları ise 220 bin liradan başlıyor. Anka Yapı Evim Kadıköy satılık konutların ödeme planında ise yüzde 50 peşinat sonrasında 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Ya da banka kredisiyle taksitlendirme yapılıyor. 


2015 yılında konut teslimlerinin yapılacağı Evim Kadıköy Anka Fikirtepe Projesi'nde çocuk oyun alanları, restoranlar, sauna, kapalı otopark, buhar odası, dinlenme alanları ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Anka Yapı Evim Kadıköy satılık!


Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://www.evimkadikoy.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön