27 / 04 / 2024

Anka Yapı Fikirtepe Evleri!

Anka Yapı Fikirtepe Evleri!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Anka Yapı Fikirtepe Evleri kapsamında konutlar için 2 farklı ödeme planı uygulanıyor. Projede fiyatlar 220 bin liradan başlıyor



Evim Kadıköy projesi kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı tiplerde tasarlandı. Fikirtepe'de  Anka Yapı  tarafından yükselen Evim Kadıköy Evleri toplamda 70 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Anka Yapı Fikirtepe Evleri!


Anka Yapı Fikirtepe Evleri kapsamında 3 etap ve bu 3 etapta da 2 bin 500 konut yer alıyor. Anka Yapı Fikirtepe Evleri kapsamında satışa çıkan etapta 550 daire bulunuyor. Projedeki konutların alanları 39 ila 120 metrekare arasında değişiyor.


Anka Yapı Fikirtepe Evleri!


Anka Yapı Fikirtepe Evleri kapsamında fiyatlar 220 bin TL'den ve metrekare birim fiyatları ise 4.800 liradan başlıyor. Anka Yapı Fikirtepe Evleri ödeme planı kapsamında yarısı peşin ödemelere 24 ay 0 faiz uygulanıyor. Diğer bir seçenekte ise banka kredili vadelendirme yapılıyor. 


Anka Yapı Fikirtepe Evleri!


Anka Yapı Fikirtepe Evleri kapsamında ev sahibi olanlara sunulan ayrıcalıklar arasında kapalı otopark, fitness center, cafeler, oyun alanları, dinlenme alanları ve yüzme havuzları bulunuyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleştirilecek. 


Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://www.evimkadikoy.com/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön