23 / 04 / 2024

Anka Yapı, Fikirtepe'de kentsel dönüşüme başladı!

Anka Yapı, Fikirtepe'de kentsel dönüşüme başladı!

Anka Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı şžaadet  Temel “Kentsel dönüşüm projesiyle Fikir Tepe 'de kat karşılığı modeline göre arsa alımlarına başladık ” dedi



Fikir tepe 'de kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuşan Anka Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı şžaadet  Temel ”Artan imar katsayısından dolayı bütün firmaların ilgi odağı haline gelen FikirTepe 'de olağan üstü bir hareketlilik başlamıştır. Onlarca müteahhit firma bölgede hareket geçmiş olmasına  rağmen Anka Yapı hak sahiplerinin büyük güvenini ilgisini çekmiş olup bölgede daha iyi çalışabilmek  adına irtibat bürosu açmıştır. İrtibat büromuzda arsa alımlarının ve kat karşılığı sözleşmeleri yapmaya başladık. Büromuza gelen bütün halkımıza burada onların her türlü isteğine sorularına  yardımcı olabilmek   adına konusunda yetkili uzman çalışanlarımızla hak sahiplerinin her türlü sorularına cevap vermek için hizmet etmekte olduklarını belirtmiştir. Bu şekilde kat sahipleriyle birebir ilişki kuruyoruz ve onların isteklerine de öncelik verip  Fikir Tepe irtibat büromuzda hizmet veriyoruz. Fikir Tepe 'de halihazırda anlaşmış olduğumuz büyük bir ada ile 300 hisseli bir arsa üzerinde proje çalışmalarına başladık. Fikir Tepeyide   kentsel dönüşüm adı altında hak sahiplerine en güvenli, kullanışlı Anka Yapı  ayrıcalığıyla  konutlarını hak sahiplerine en kısa zamanda teslim edeceğiz. Projelerimizde dünyaca ünlü mimarlar ve tasarımcılarla çalışmalarımıza devam ediyoruz ” dedi.

Anka Yapı  Fikir Tepe Arsa ve Proje Geliştirme Müdürü Bülent çırak ve yardımcısı Cem şžimşek bu konu ile ilgili yetkilendirilmiş olup çalışmalarını halen ve sürekli olarak Fikir Tepe 'de sürdürmektedir.Daireler stüdyo tipinden başlayıp 300m2 kadar ulaşan metraj çeşidi çok olan kullanışlı daireler olup son teknolojik buluşlara bağlı   deprem riskini sıfırlayan projeler olarak üretilecektir.

Anka Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı şžaadet  Temel “200m2 arsası olan bir hak sahibi 500 ila 600m2   arasında inşaat alabilmekte yani yaklaşık olarak 5-6 daire sahibi olabilmektedir.Buda bölgedeki hak sahiplerini oldukça memnun etmiştir. Anka Yapı olarak Fikir Tepe dönüşüm projesinde hak sahiplerine fiziksel ve sosyal çevreyi iyileştirerek yaşam koşullarını sağlıklaştırarak   aynı zaman en önemlisi deprem korkusunu bitirmek amacıyla Anka Yapı Fikir Tepe Arsa ve Proje geliştirme çatısı altında   vatandaşımızın hizmetine başladık.İlkemiz olarak benimsediğimiz   ‘En fazla konut üreten firma ve en fazla konut sahibi yapan firma ' olarak Fikir Tepe 'li hak sahiplerinin irtabat büromuzla hizmetindeyiz.Hak sahiplerinin Fikir Tepede açmış olduğumuz   Anka Yapı – irtibat büromuza gelerek uzman ve yetkili arkadaşlarımızdan   her türlü sorularının cevaplandırılacağını ve   onlara komşu ANKA YAPI olarak komşu geldiğimizi bilmelerini ve Fikir Tepe 'yi yaşanılır sağlıklı modern bir bölge haline getirmek için burada olduğumuzu bilmelerini isterim ” dedi.


Geri Dön