23 / 04 / 2024

Ankalife 4M Mimarlık'ın ön teklif projesi seçildi

Ankalife 4M Mimarlık'ın ön teklif projesi seçildi

AnkaLife Yaşam Kompleksi'nin 4M Mimarlık Mühendislik şirketinin ön teklif projesinin uygun görüldüğünü bildirdi



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, AnkaLife Yaşam Kompleksi lüks konut projesi ile ilgili daha önce alınmış olan ön proje teklifleri üzerinde yapılan değerlendirmede, 4M Mimarlık Mühendislik şirketinin ön teklif projesinin uygun görüldüğünü bildirdi.

Vakıf Gayrimenkul'ün Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, şirket portföyünde bulunan Ankara, Eskişehir yolu üzerindeki arsada planlanan AnkaLife Yaşam Kompleksi lüks konut projesi ile ilgili daha önce alınmış olan ön proje teklifleri değerlendirildiği belirtildi. Şirketin dünkü
toplantısında konunun görüşülerek karara bağlandığı ve 4M Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret limited Şirketinin ön teklif projesinin uygun görüldüğü kaydedildi.

Açıklamaya göre, mimari, statik, mekanik, elektrik ve peyzaj olmak üzere tüm proje yapım işi ile mesleki denetim hizmeti toplam 400 bin lira KDV bedelle 4M Mimarlık firmasına yaptırılmasına karar verildi. Ayrıca, proje yapım sürecinde tüm mühendislik hizmetlerinde proje danışmanı olarak hizmet vermek üzere, Grup Şerifoğlu Mimarlıktan Yüksek Mimar Zeki Şerifoğlu tayin edildi.
AA


Geri Dön