25 / 04 / 2024

Ankalife Vadi Konutları satılık!

Ankalife Vadi Konutları satılık!

Firma: MBM Enerji İnşaat

Proje: Ankalife Vadi Konutları

Ankalife Vadi Konutları satılık daire tipleri arasında 2+1'den 6+1 dublekse kadar farklı seçenekler sunuluyor. 2 blok halinde inşa edilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.



Ankalife Vadi Konutları  Ankara  Çankaya'da hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Ankalife Vadi Konutları satılık konut alanları 106 metrekare ile 427 metrekare arasında değişiyor. Projede toplam 83 adet daire yer alıyor. 


MBM Enerji İnşaat imzası taşıyan Çankaya  Ankalife Vadi Konutları  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. 


Ankalife Vadi Evleri Çankaya Anadolu Lisesi, Ermax Alışveriş Merkezi, Aynalı Çarşı, Ankara  Cerrahi Tıp Merkezi ve Kavaklıdere Umut Hastanesi'nde yakın bir bölgede bulunuyor. 


2 bloktan meydana gelen Ankalife Vadi Konutları satılık ev fiyatları için 0312 441 95 95 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 


Ankalife Vadi Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, yürüyüş alanları,çocuk oyun alanları, fitness salonu, açık otopark,  voleybol ve basketbol sahası, kapalı otopark ve saunaya yer veriliyor. 


Adres: Yıldızevler Mh. Şehit Mustafa Doğan Sk. No: 33 Çankaya - ANKARA


Tel: +90 312 441 95 95 

http://www.ankalifekonutlari.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön