24 / 04 / 2024

AnkaNatura’nın yüzde 60’ı satıldı! 728 bin TL'ye!

AnkaNatura’nın yüzde 60’ı satıldı! 728 bin TL'ye!

Firma: Akşan Yapı

Proje: Ankanatura

‘Türkiye’nin ilk çok katlı çelik konut’ projesi AnkaNatura; Ankara ve çevre illerden yoğun ilgi görüyor. AnkaNatura’da satışa çıkan konutların yüzde 60’ı satıldı



Ankara’nın en gözde konut bölgesi Beysukent’te inşa edilen  Ankanatura  tanınmış, ünlü isimlerden de talep görüyor. Projede satışa çıkan konutların yüzde 60’ının satışı gerçekleşti. 2+1 konutlar ile 4+1 ara kat dublekslerin tamamının satıldığı projede, büyüklükleri 275 metrekare ile 376 metrekare arasında değişen, 4+1 bahçe dubleksleri ve 4+1 teras dublekslerin satışı devam ediyor. Bu konut seçeneklerinde fiyatlar 728 bin TL’den başlıyor.


Hacettepe Ormanı’nın yanı başında uzanan ve sürdürülebilir çevre ilkesiyle inşa edilen AnkaNatura, ormanın eteklerine serilmiş, 63 bin metrekarelik alana yayılan 208 konuttan oluşuyor. Çankaya-Turgut Özal Bulvarı hattının ortasında yer alan AnkaNatura; Hacettepe Ormanı eteğinde, üniversitelere, spor komplekslerine, AVM ve eğlence merkezlerine yakın konumu ile şehrin gürültü ve kalabalığından kaçıp, yemyeşil doğayla iç içe ama bir o kadar da şehre yakın olmak isteyenler için yepyeni bir alternatif sunuyor. 


Akşan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek AnkaNatura projesindeki başarılı satış grafiği ile ilgili memnuniyet duyduğunu belirterek şunları söyledi: “AnkaNatura projesi diğer projelerimizde olduğu gibi bünyesinde birçok ilki taşıyor. Çelik yapı sistemi ile inşa edilen Türkiye’nin ilk çok katlı çelik konut projesi olarak dikkat çeken projemizin Ankara’da gördüğü ilgiden çok memnunuz.”


Ankara’nın gri yapısına, AnkaNatura rengarenk bir yapılanmayla doğal bir yaşam şansı sunuyor. AnkaNatura, tertemiz havası ve oksijeniyle Ankara’nın yeni nefesi olma vizyonunu üstleniyor. Çevre dostu proje AnkaNatura, sağlıklı bir gelecek için yaşam alanlarını şekillendiriyor, gelecek için çalışıyor.


AnkaNatura’da, güneş enerjisi sistemleri ile ortak alanların aydınlatmasında tüm elektrik ihtiyacının karşılanması planlanıyor. Böylece yenilenebilir enerji kullanımıyla hem site sakinlerinin aidat yükü azaltılıyor hem de doğaya katkı sağlanıyor.


AnkaNatura ev otomasyon sistemleri ile hayatı hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. AnkaNatura’da konutların tüm iklimlendirme, aydınlatma ve güvenlik sistemleri kişiye özel bir şekilde ayarlanabiliyor.


Tüm bunların yanında ek donanımlar sayesinde konutların perdeleri bile kontrol edilebiliyor, internet üzerinden bağlanarak hatta uygun bir cep telefonu ile istenilen şekilde müdahale edilebiliyor. Üst düzey yalıtım donanımı ve teknolojiye sahip AnkaNatura’da evlerde tüketilen enerjiyi, devamlı izleyip yönetme olanağı bulunuyor.


AnkaNatura’nın sosyal yaşam alanı da tüm detaylar düşünülerek projelendirildi. AnkaNatura’nın sosyal yaşam merkezinde basketbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, misafir otoparkları, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center ve sauna yer alıyor.


444 55 35 


http://www.ankanatura.com


projeye sor



Geri Dön