25 / 04 / 2024

Ankara Akkent Paradise Gardens projesine tam not!

Ankara Akkent Paradise Gardens projesine tam not!

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut Projesi, Başkentlilerden tam not aldı. Akkent Paradise Garden projesine yönelik yatırımcılara sundukları "0 faiz" kampanyasının 15 Ocak’ta sona ereceğini vurguladı.



Ünal Akpınar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, firma Akkent Paradise Garden Projesi'ni hayata geçirmeye başladı.


Ünal Akpınar AŞ Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre, söz konusu projede "mahalle kültürünü" yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, "Bizim projemizde çocuklar bahçede güvenle oyunlarını oynayabilecekler, sosyal donatı alanlarıyla özellikle çocuklarımız ebeveynleri ile doğanın içinde, yeşille iç içe gelebilecekler. Her türlü sporu yapabilecekler, konut sektöründe bir ilk olan bisiklet parkurları, paten, kaykay pisti hatta mini golf alanıyla bir ailenin çocuklarıyla keyifle vakit geçirmeleri için her türlü imkanı sağlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.


Projenin hemen yanında yer alan ve eş zamanlı tamamlanacak AVM ile bölgenin çekim merkezi olacağına dikkat çeken Aktüre, 15 Ocak’a kadar ev alacak yatırımcıya, son model Mercedes kazanma fırsatı da sunduklarını ifade etti.


Aktüre, ev almak için doğru zaman olduğuna dikkati çekerek, Akkent Paradise Garden projesine yönelik yatırımcılara sundukları "0 faiz" kampanyasının 15 Ocak’ta sona ereceğini vurguladı.


www.akkent.com.tr/



AA





Haber Milliyet  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Türkiye'nin en büyük müteahhitlik firmalarından biri olarak bilinen Ünal Akpınar İnşaat'ın Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens konutları, başkentlilerden tam not aldı. Batıkent'te Akkent 1 ile başlayan projenin, beşinci etabı olan Akkent Paradise Gardens ile devam eden Ünal Akpınar İnşaat, bu projesi ile Batıkent'in kaderini değiştireceğe benziyor. 


Mahalle kavramı 

Bugüne kadar Batıkent'te 850 daire teslim eden Ünal Akpınar İnşaat, konut sektöründeki en prestijli projesi olan Akkent Paradise Garden'ı görücüye çıkardı. Satışa başladığı günden bu yana Başkentlilerin adeta akınına uğrayan proje, özellikle ailelerden tam not aldı. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Ünal Akpınar A.Ş. Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre, "Konut piyasasında rekabete yeni soluk getirmek istedik. Çocukluğumuzun özlenen mahalle kültürünü yaşatmayı hedefledik. Bizim projemizde çocuklar bahçede güvenle oyunlarını oynayabilecekler, ayrıca projemizde yer alan sosyal donatı alanları ile özellikle çocuklarımızın ebeveynleri ile doğanın içinde, yeşille iç içe, yirmiden fazla seçenekle bir araya gelebilecekler. Her türlü sporu yapabilecekler, konut sektöründe bir ilk olan bisiklet parkurları, paten, kaykay pisti hatta mini golf alanı ile bir ailenin çocuklarıyla keyifle vakit geçirmeleri için her türlü imkânı sağlıyoruz " diye kaydetti. 


Araba hediyesi var 

Projenin hemen yanında yer alan ve eş zamanlı tamamlanacak Avm ile bölgenin çekim merkezi olacağına dikkat çeken Haluk Aktüre, yeni yıla özel kampanyalarının da son günlerine geldiklerini hatırlattı. 15 Ocak'a kadar ev alacak yatırımcıya, son model Mercedes kazanma fırsatı da sunduklarını ifade eden Aktüre, "Çekilişimiz için son haftamız. Ev alan misafirlerimizin katılabileceği kampanyamızda Mercedes Benz B180 CDI araba hediyemiz olacak" dedi. Ev almanın tam zamanı olduğuna dikkat çeken Haluk Aktüre avantajlı ev almak için de doğru zaman olduğunu vurguladı. Aktüre, Akkent Paradise Garden projelerinde, sıfır faizle hazırlanmış oldukları kampanyalarının Ocak ayının 15 'inde biteceğinin de altını çizdi. 



Milliyet Ankara 



Haber Yeni Şafak  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ünal Akpınar İnşaat Akkent Paradise Garden Projesi'ni hayata geçirmeye başladı. Ünal Akpınar A.Ş. Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre, söz konusu projede "mahalle kültürünü" yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, "Bizim projemizde çocuklar bahçede güvenle oyunlannı oynayabilecekler, sosyal donatı alanlarıyla özellikle çocuklarımız ebeveynleri ile doğanın içinde, yeşille iç içe gelebilecekler. Her türlü sporu yapabilecekler, konut sektöründe bir ilk olan bisiklet parkurları, paten, kaykay pisti hatta mini golf alanıyla bir ailenin çocuklarıyla keyifle vakit geçirmeleri için her türlü imkanı sağlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Projenin hemen yanında yer alan ve eş zamanlı tamamlanacak AVM ile bölgenin çekim merkezi olacağına dikkat çeken Aktüre, 15 Ocak'a kadar ev alacak yatırımcıya, son model Mercedes kazanma fırsatı da sunduklarını ifade etti. 



Yeni Şafak


Haber Sabah Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


ÜNAL Akpınar İnşaat'ın Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens konutları Başkentlilerden tanı not aldı. Ünal Akpınar A.Ş. Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre, "Konut piyasasında rekabete yeni soluk getirmek istedik. Çocukluğumuzun özlenen mahalle kültürünü yaşatmayı hedefledik. Bizim projemizde çocuklar bahçede güvenle oyunlarını oynayabilecekler" diye konuştu. 


Sabah Ankara


Haber Ankara Başkent'te şöyle yer aldı;

Ünal Akpınar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, firma Akkent Paradise Garden Projesi'ni hayata geçirmeye başladı. Ünal Akpınar AŞ Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktürc, söz konusu projede "mahalle kültürünü" yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, "Bizim projemizde çocuklar bahçede güvenle oyunlarını oynayabilecekler, sosyal donatı alanlarıyla özellikle çocuklarımız ebeveynleri ile doğanın içinde, yeşille iç içe gelebilecekler. Her türlü sporu yapabilecekler, konut sektöründe bir ilk olan bisiklet parkurları, paten, kay kay pisti hatta mini golf alanıyla bir ailenin çocuklarıyla keyifle vakit geçirmeleri için her türlü imkanı sağlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Projenin hemen yanında yer alan ve eş zamanlı tamamlanacak AVM ile bölgenin çekim merkezi olacağına dikkat çeken Aktiire, 15 Ocak'a kadar ev alacak yatırımcıya, son model Mercedes kazanma fırsatı da sunduklarını ifade etti. 


Ankara Başkent 


Haber Sözcü'de şu şekilde yer aldı;


ÜNAL Akpınar înşaat'ın Ankara Batıkent'te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens projesi konutları için düzenlenen kampanya 15 Ocak'ta bitiyor. 41 ay vade farksız daire alma fırsatı sunulan projede yatırımcılar, Mercedes Benz B180 CDI model araba için düzenlenecek çekilişe de katılacak. 75 dönümü peyzaj çalışmalarına aynlan Akkent Paradise Gardens projesinde açık ve kapalı yüzme havuzlan, spa merkezi, kay kay pisti, mini golf alam bulunuyor. 


Sözcü


Haber Habertürk Ankara'da şöyle yer aldı;


Bugüne kadar Batıkent'te 850 daire teslim eden Ünal Akpmar İnşaat, Akkent Paradise Garden'ı görücüye çıkardı. 


Konuyla ilgili konuşan Ünal Akpmar A.Ş. Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre, "Çocukluğumuzun özlenen mahalle kültürünü yaşatmayı hedefledik. Bizim projemizde çocuklar bahçede güvenle oyunlarını oynayabilecek, ayrıca projemizde yer alan sosyal donatı alanları ile özellikle çocuklarımızın ebeveynleri ile doğanın içinde, yeşille iç içe, yirmiden fazla seçenekle bir araya gelebilecek" dedi 


EV ALMANIN TAM ZAMANI


Projenin hemen yanında yer alan ve eş zamanlı tamamlanacak AVM ile bölgenin çekim merkezi olacağına dikkat çeken Haluk Aktüre, yeni yıla özel kampanyalarının da son günlerine geldiklerini hatırlattı. 

Ev almanın tam zamanı olduğuna dikkat çeken Haluk Aktüre, avantajlı ev almak için de doğru zaman olduğunu vurguladı. 

Aktüre, Akkent Paradise Garden projelerinde, 0 faizle hazırlanmış oldukları kampanyalarının Ocak ayının 15'inde biteceğinin de altını çizdi. 


Habertürk Ankara




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Akpınar A.Ş. Ankara Batıkent'te 300 dairelik 1 +1 konut projesine start verdi. Dairelerin fiyatları 165 bin ila 240 bin TL arasında.


Projede 120 daire 71 m2, 180 adedi ise 56 m2 alana sahip. 1+1 dairelerin fiyatları 165 bin TL ile 240 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Bütün daireler bir yatak odası, açık mutfak, salon ve banyotuvaletten oluşuyor. Batıkent'e 300 dairelik 1 +1 proje Akpınar AŞ, Ankara Batıkent'te Akkent Paradise Gardens projesini devam ettirirken, yanı başında bölgenin ilk ve tek 1 + 1 konut projesi Akkent Twins Trade'i hayata geçiriyor. Ev, ofis, alışveriş ve eğlence konseptiyle planlanan Akkent Twins Trade projesinde teslimler 2017 yılının eylül ayında yapılacak. 


BAKIMI EKONOMİK 


Akkent AVM'nin hemen üzerine yükselen proje, 15 katlı iki blok halinde inşa ediliyor. Her katta 10 dairenin yer aldığı Akkent Twins Trade toplam 300 konutluk bir proje. 1 Temelden konut projesi satın almanın ciddi bir kazanç sağladığını belirten Akpmar AŞ Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre, "İşletmesi kolay, bakımı ekonomik konutlar üretiyoruz" dedi. 



Habertürk


Geri Dön