26 / 04 / 2024

Ankara Akkent Paradise Gardens'ın inşaatına başlandı!

Ankara Akkent Paradise Gardens'ın inşaatına başlandı!

Hastane, otel, üniversite binası gibi nitelikli projeleri gerçekleştirmiş yaklaşık yarım asırlık tecrübeye sahip Ankara merkezli Ünal Akpınar firması projelendirme, yapım ve işletmeden edinmiş olduğu deneyimi konut projelerine aktarıyor.



Ünal Akpınar. bu yıl nisan ve mayıs aylarında evlenecek ve yeni ev alacak çiftleri de unutmadı. Antalya Starlight Otel de şanslı çiftlerin rahatı için her şey düşünüldü. Yemyeşil doğası, gün boyu neşe dolu animasyon ekibi, 50'ye yakın spor aktiviteleri ve oyunları, günlük gece show programları, havuz başı canlı müzik performansı, gece kulübünde temalı partiler ve dans gösterileri, dünya mutfaklarına yer veren restoranları ile muhteşem tatil köyü şanslı çiftleri bekliyor. Nisan ve mayıs aylarında evlenecek olup. Akkent 4'ten yeni ev alacaklar Antalya'da denize sıfır Starlight Otelde 6 gün 5 gece 'hediye balayı tatili' hakkı kazanacak. Balayı tatili 30 Eylül tarihine kadar bayram günleri hariç, 2 kişilik her şey dahil konaklamayı içerecek. 


İnsan yaşamının değerine önem veren Firma, ebeveynlere sunduğu imkanların yanında çocukların da erken yaşta sağlıklı ve bilinçli yaşamın önemini kavrayacakları, yeteneklerini keşfedecekleri imkanları barındıran nitelikli konutları hayata geçirmekle kalmıyor, aynı zamanda 2006 yılından beri Batıkent Kardelen Mahallesi bitişiğindeki Yuva bölgesinde gerçekleştirmekte olduğu projeleri ile de bölgeye değer katıyor.  Ankara  ortalamasının iki katı kadar yeşil alana sahip bölgede bugüne kadar 4 adet Akkent projesi tamamlandı. Yaşam kalitelerinden her anlamda mutlu olan Akkent'li aileler ve yatırımcıların referansı ile yeni etaplar yapılmaya devam ediyor. 


Bölgenin en prestijli projesi olmaya aday Akkent Paradise Gardens 'ın inşaatına da başlandı. Akkent Paradise Garden's konforlu ve ferah daireleri, bol yeşil alanı, geniş sosyal tesisi ve birbirinden farklı 25 adedin üzerindeki spor ve sosyal aktivite alanları ile konforlu yaşam alanları sağlıyor. 

Akkent Paradise Gardens, erken fiyat avantajı ve ödeme kolaylığı ile Ankara'nın farklılık yaratacak projeleri arasında kısa sürede yerini alacak. 


Posta Ankara Ek


Geri Dön