19 / 04 / 2024

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?

4. Ankara Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?




4.  Ankara  Alışveriş Festivali'nde ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek. Peki Ankara Alışveriş Festivali 2015 ne zaman?


29 Ağustos Cumartesi günü başlayacak olan Ankara Alışverişi Festivali 2015 kapsamında, Hediye Yağmuru, Ankara Kalesi Etkinlikleri, Gezici Çocuk Tiyatrosu, Aysun Kaba Stil Otobüsü ve Vitrin Yarışması, Kent Müzisyenleri ve Sokak Sanatı, Ritim Atölyesi, Medya Futbol Turnuvası, Kaybolmaya Yüz Tutmuş Geleneksel Türk El Sanatları Sergisi, Hafize Ayık Defilesi, Davul Şov, Otistik Gençler Masa Tenisi Turnuvası, Zihinsel Engelli Çocuklar Dans Gösterisi ve Perküsyon Şovu, Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) Gezici Fotoğraf Sergisi gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.



Ankara Alışveriş Festivali 2015 çekilişleri


Ankara Alışveriş Festivalinde çekilişle otomobil hediye edilecek. Alışveriş Festivali boyunca kredi kartı ve banka kartı ile 50 liralık alışveriş yapan vatandaşlar, her 50 lira için bir kura numarası almaya hak kazanacak. Bankalararası Kart Merkezi’nin organizasyonu Milli Piyango İdaresi’nin denetiminde yapılacak çekilişler sonucu 1 BMV i8, 4 Jeep Renegade olmak üzere 5 lüks otomobil sahiplerini bulacak. 


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön