25 / 04 / 2024

Ankara Altındağ Diriliş Camii ibadete açıldı!

Ankara Altındağ Diriliş Camii ibadete açıldı!

Mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ'ın, Alemdağ Mahallesi'ne yaptığı Diriliş Camisi hizmete açıldı.Altındağ Belediyesi'nin mahalle camilerinden biri daha Alemdağ Mahallesi'nde ibadete açıldı.



Mahalle camileri dönemini başlatan Altındağ'ın, Alemdağ Mahallesi'ne yaptığı Diriliş Camisi hizmete açıldı.Altındağ Belediyesi'nin mahalle camilerinden biri daha Alemdağ Mahallesi'nde ibadete açıldı. Diriliş Camisi'nin açılış törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da katıldı. Caminin, bölgenin ihtiyacını karşılayacağı belirtilirken, Diriliş Camisi ile birlikte Altındağ Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı ibadethane sayısı 9'a ulaştı. Diriliş Camisi açılış törenine, Başbakan Yardımcısı Arınç'la birlikte AK Parti  Ankara  Milletvekilleri Emrullah İşler ve Nevzat Ceylan, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Talat Aydın, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Türkel ile Bediüzzaman Said Nursî'nin talebelerinden Said Özdemir de katıldı. 


"13 OKUL, 9 CAMİ KAZANDIRDIK" 

Başbakan Yardımcısı Arınç, caminin Altındağ'a hayırlar getirmesini diledi. Beledoiye Başkanı Veysel Tiryaki'nin ilçeye önemli hizmetler sunduğunu ifade eden Arınç: "Altındağ'ımız onun sayesinde gelişiyor" dedi. Arınç, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan caminin büyük bir hizmet örneği olduğunu vurguladı ve Başkan Tiryaki'nin faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirtti. Tiryaki ise, Diriliş Camisi ile birlikte yaptıkları ibadethane sayısının 9'a ulaştığını, bununla birlikte Altındağ'a 13 de okul kazandırdıklarını hatırlattı. 


Sabah


Geri Dön