25 / 04 / 2024

Ankara Altındağ'da 4 mahalleye kapalı pazar inşa edilecek!

Ankara Altındağ'da 4 mahalleye kapalı pazar inşa edilecek!

ALTINDAĞLILAR için hazırladığı projelerle, yaptığı tesislerle modern yaşamın tüm gereklerini vatandaşlara sunan Altındağ Belediyesi, ilçeye yepyeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.



Karacaören, Aydınlıkevler, Beşikkaya ve Güneşevler Mahalleleri'ne yapılacak olan “Kapalı Semt Pazarlarıö için düğmeye basan Başkan Veysel Tiryaki, mahallelerin önemli bir eksiğinin kısa sürede tamamlanacağını söyledi. 


Yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik bir alana sahip olan Aydınlıkevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı, yaklaşık 4 bin metrekarelik bir alana sahip olan Güneşevler Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ve yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alana sahip olan Beşikkaya Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ile Karacaören Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ve Düğün Salonu, mahalle sakinlerinin ilk alışveriş durağı ve sosyalleşme alanı olacak. Dükkanları, tezgahları, içerisindeki konforu ve çevre düzenlemesiyle pazarlar, Altındağ'ın 4 farklı noktasında güneş gibi parlayacak. 


KONFORLU ALIŞVERİŞ HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Mahalle sakinlerinin rahat ve güvenli bir biçimde alıveriş yapabilecekleri Kapalı Semt Pazarlarının iç ve dış dekorasyonunda her detay büyük bir titizlikle düşünüldü. Kapalı Semt Pazarları, pencerelerinden havalandırma sistemlerine, aydınlatma sistemlerinden güvenlik noktalarına kadar oldukça konforlu olacak şekilde dizayn edildi. 


ENGELLİLER ED UNUTULMADI

Güvenlik ve Zabıta noktasının da bulunacağı kapalı semt pazarlarında, Altındağ Belediyesi'nin tüm yatırımlarında olduğu gibi engelliler de unutulmadı. Mekanlar, engellilerin de rahatlıkla alışveriş yapabileceği şekilde tasarlandı


BİR KURUŞ PARAYI BOŞA HARCAMIYORUZ

Altındağ'da gerçekleştirilen her yatırımda Altındağ'ın ve Altındağlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini ve yatırımları buna göre şekillendirdiklerini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Bu tarz modern, kapalı ve güvenli kapalı semt pazarlarından diğer mahallelerimize de yapmayı planlıyoruz" dedi. Altındağ'da gerçekleştirilecek olan yatırımların devam edeceğinin de altını çizen Tiryaki, Altındağlıların geleceği için akıllı yatırımlar yaptıklarını ve vatandaşın hiçbir kuruşunu boşa harcamadıklarını bir kez daha vurguladı. “Altındağ Belediyesi olarak en önemli özelliğimiz hızlı olmamız… Söz verdiğimiz yatırımı hemen hayata geçiriyor ve kısa sürede bitiriyoruz. Gece gündüz Altındağ'ın geleceği için çalışıyor ve hep daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.ö diyen Başkan Tiryaki, Altındağ'ın bu yatırımlar sayesinde değiştiğinin ve değişmeye devam edeceğinin altını çizdi.

 

YEPYENİ PROJELERLE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ

2016 yılına oldukça hızlı giriş yaptıklarını ifade eden Başkan Tiryaki “Yeni fikirler, yeni projeler ve yepyeni yatırımlar için zaman kaybetmeden çalışıyoruz. Tamamladığımız pek çok yatırım açılmak için bekliyor. Bir yandan da durmadan yeni projeler üretiyor ve hayata geçirmek için çalışıyoruz. Her şey daha güzel, daha yaşanabilir bir Altındağ için… Altındağlılar için çok güzel sürprizlerimiz var" dedi.


Hürriyet


Geri Dön