20 / 04 / 2024

Ankara Altındağ’da FETÖ'ye arsa verilmedi!

Ankara Altındağ’da FETÖ'ye arsa verilmedi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca, FETÖ’ye Altındağ’dan bir karış toprak, Altındağ Belediyesi’nden bir kör kuruş para verilmediğini söyledi.



Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca, FETÖ’ye Altındağ’dan bir karış toprak, Altındağ Belediyesi’nden bir kör kuruş para verilmediğini söyledi. Tiryaki “Altındağ’da belediye tarafından verilmiş FETÖ’ye bağlı herhangi bir okulun ya da öğrenci yurdu da yok. Bu durum bir tesadüf değil, bilinçli bir eylem” dedi.


Ankara  Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki FETÖ’ye belediye olarak arsa, yurt, para verilmediğini söyledi. Tiryaki  15 Temmuz günü şehit düşen vatandaşlara verdiği “ev sözünü” tuttu. Terör saldırılarında şehit düşen Mehmetçiklerin de unutulmadığı programda, 13 Altındağlı şehit ailesi, yeni evlerinin anahtarlarına kavuştu.


Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Biz, yıllar önce Yemen’de, Ürdün’de, Kafkaslar’da, Trablusgarp’ta, Çanakkale’de yüz binlerce şehit verdik, ağlamadık. Arkalarından türküler söyledik. Sarıkamış’ta binlerce şehidi buzlar altına gömdük, yine ağlamadık. Ulus olarak, millet olarak, vatan toprağı için şehit olmaya alışığız. Ancak 30-40 yıldır 3-5 soysuz yüzünden ağlıyoruz.” dedi


Şehitlerin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceklerini belirten Başkan Tiryaki, “Bu program, bizi mahcup eden bir program… Çünkü biz şehitlerimiz adına ne yaparsak yapalım az olacağına inanıyoruz. Şairin dediği gibi, ‘Bu taşındır diyerek Kabe’yi diksem başına; Ruhumun vahyini duysak da geçirsem taşına; Yine bir şey yapabildim diyemem hatırana…’ Biz de aynen böyle düşünüyor, onlar için ne yaparsak yapalım, haklarını ödeyemeyeceğimize inanıyoruz.” diye konuştu.


Belediye Başkanı Tiryaki, Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca, FETÖ’ye Altındağ’dan bir karış toprak, Altındağ Belediyesi’nden bir kör kuruş para verilmediğinin de altını çizdi. 




Anayurt Gazetesi


Geri Dön